- ارسالیها
- 3,232
- پسندها
- 10,919
- امتیازها
- 39,473
- مدالها
- 22
- نویسنده موضوع
خبرورزشی - احسان حاج صفی که رای او در انتخابات فدراسیون فوتبال جنجالیترین اتفاق این انتخابات بود پس از انتقادات فراوان فوتبالیها به دلیل رای ندادن به تنها کاندیدای فوتبالی انتخابات یعنی علی کریمی سکوت را بر هرگونه اظهارنظر ترجیح داده بود روز گذشته پس از دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان و سوریه صحبتهایی را مطرح کرد و این بار از جلسه با عزیزی خادم رئیس جدید فدراسیون فوتبال خبر داد.
کاپیتان تیم ملی کشورمان در نشست خبری پس از دیدار تیم ملی مقابل سوریه اظهار داشت: خیلی خوشحالم سال جدید را با برد شروع کردیم. خواهشی دارم که از این تیم حمایت کنید. امیدوارم از این گروه صعود کنیم. شک نکنید اگر از این مرحله صعود کنیم صددرصد به جام جهانی میرویم. از شما خواهش میکنم این تیم را حمایت کنید. بازیکنان...
کاپیتان تیم ملی کشورمان در نشست خبری پس از دیدار تیم ملی مقابل سوریه اظهار داشت: خیلی خوشحالم سال جدید را با برد شروع کردیم. خواهشی دارم که از این تیم حمایت کنید. امیدوارم از این گروه صعود کنیم. شک نکنید اگر از این مرحله صعود کنیم صددرصد به جام جهانی میرویم. از شما خواهش میکنم این تیم را حمایت کنید. بازیکنان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.