شیمی ۱۵ نکته جالب در مورد عطر و ادکلن

  • نویسنده موضوع (Luna)
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 130
  • کاربران تگ شده هیچ

(Luna)

کاربر حرفه‌ای
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
29/12/20
ارسالی‌ها
1,859
پسندها
12,081
امتیازها
38,673
مدال‌ها
20
سطح
20
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1 -در دنیای مُد، عطر و اودکلن هم مثل رخت و لباس و کفش و کلاه و . . . سال به سال، نو می‌شود اما هر عطری برای هر سن وهرموقعیتی مناسب نیست.
2- از عطرهایی مانند بولگاری، اسکادا و ایریا که رایحه سنگینی دارند، ترجیحا در محافل رسمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در مکان‌های رسمی از رایحه‌های تلخ، گرم، شیرین و تند استفاده کنید.
3 -در ساخت عطرهای تلخ معمولا از اسانس‌هایی مانند ریشه درختان و ادویه‌های تند شرقی استفاده می‌کنند. عطرهای شیرین و گرم هم عطرهایی هستند که از بو و طعم شکلات و میوه‌های تابستانی برخوردارند.
4- از عطرهایی مانند مادام روشاز، گپ، هوگو و آزارو ترجیحا در محافل دوستانه و صمیمی استفاده کنید. همیشه بهتر است که در محافل دوستانه و صمیمی، از عطرهای سرد و ترش استفاده کنید.
5- عطر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا