.:Malas banoo:. کاربر انجمن سطح 2 ارسالیها 372 پسندها 8,750 امتیازها 25,873 مدالها 1 21/7/18 #31 jasmine گفت مگه بده؟!تازه ولش کردم نکشتمش که کلیک کنید تا باز شود... خخخ
D O N Y A مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 426 پسندها 6,230 امتیازها 23,673 مدالها 17 21/7/18 #32 من از مارو رتیل و عقزب و زنبور فقط می ترسم از موشم به شدت چندشم میشه امضا : D O N Y A
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 21/7/18 #33 ملخ یا خدا اگه ببینم از هشت متریش رد میشم و جانورای کوچلو با قابلیت پرواز و رفتن توی پاچه شلوار:straight_face: امضا : سوژین
ملخ یا خدا اگه ببینم از هشت متریش رد میشم و جانورای کوچلو با قابلیت پرواز و رفتن توی پاچه شلوار:straight_face:
سالخورده و گربه اش کاربر فعال سطح 27 ارسالیها 947 پسندها 19,428 امتیازها 42,073 مدالها 36 21/7/18 #34 از گربه فکر میکنم میخواد پنجولم بکشه=[ می دونم خیلی شجاعم خخخ:) امضا : سالخورده و گربه اش
FATEME_MO.H نو ورود سطح 0 ارسالیها 14 پسندها 432 امتیازها 3,113 21/7/18 #35 سوسک و ملخخخخخخخخخخخخ:at_wits_end::at_wits_end: امضا : FATEME_MO.H
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 21/7/18 #36 jasmine گفت کلیک کنید تا باز شود... والا میرن تو پاچه شلوار ادم درم نمیان انگار قصر رویاهاشونو پیدا کردن امضا : سوژین
jasmine گفت کلیک کنید تا باز شود... والا میرن تو پاچه شلوار ادم درم نمیان انگار قصر رویاهاشونو پیدا کردن
Elena کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 363 پسندها 15,113 امتیازها 39,073 مدالها 17 21/7/18 #37 من از حیوون نمی ترسم ولی از تمام حشرات می ترسم به معنای واقعی کلمه ولی نمی دونم چرا !!فقط فوبیاشونو دارم
من از حیوون نمی ترسم ولی از تمام حشرات می ترسم به معنای واقعی کلمه ولی نمی دونم چرا !!فقط فوبیاشونو دارم
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 21/7/18 #38 Elena گفت من از حیوون نمی ترسم ولی از تمام حشرات می ترسم به معنای واقعی کلمه ولی نمی دونم چرا !!فقط فوبیاشونو دارم کلیک کنید تا باز شود... خدایااااااااا شکرت یکی مث من پیدا شد فکر می کدم فقط خودمم که از حشره های کوچیک که میپروازن میترسم امضا : سوژین
Elena گفت من از حیوون نمی ترسم ولی از تمام حشرات می ترسم به معنای واقعی کلمه ولی نمی دونم چرا !!فقط فوبیاشونو دارم کلیک کنید تا باز شود... خدایااااااااا شکرت یکی مث من پیدا شد فکر می کدم فقط خودمم که از حشره های کوچیک که میپروازن میترسم
Elena کاربر انجمن سطح 24 ارسالیها 363 پسندها 15,113 امتیازها 39,073 مدالها 17 21/7/18 #39 *باران پاییزی* گفت خدایااااااااا شکرت یکی مث من پیدا شد فکر می کدم فقط خودمم که از حشره های کوچیک که میپروازن میترسم کلیک کنید تا باز شود... نه بابا من از پروانه و کرم ابریشم و کفشدوزک به این خوشکلی هم می ترسم می بینمشون بدنم خارش می گیره
*باران پاییزی* گفت خدایااااااااا شکرت یکی مث من پیدا شد فکر می کدم فقط خودمم که از حشره های کوچیک که میپروازن میترسم کلیک کنید تا باز شود... نه بابا من از پروانه و کرم ابریشم و کفشدوزک به این خوشکلی هم می ترسم می بینمشون بدنم خارش می گیره
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 21/7/18 #40 Elena گفت نه بابا من از پروانه و کرم ابریشم و کفشدوزک به این خوشکلی هم می ترسم می بینمشون بدنم خارش می گیره کلیک کنید تا باز شود... به کسی نگیا منم از پروانه میترسم یعنی مادر بزرگم اوندفعه یه پروانه گرفته گذاشت کنار لپم تا جان در بدن داشتم جیغ زدم ولی از بقیه اینایی که گفتی نمی ترسم از اوناکه میپروازن میترسومچقدر حرف زدم بعد میگن کم حرفی امضا : سوژین
Elena گفت نه بابا من از پروانه و کرم ابریشم و کفشدوزک به این خوشکلی هم می ترسم می بینمشون بدنم خارش می گیره کلیک کنید تا باز شود... به کسی نگیا منم از پروانه میترسم یعنی مادر بزرگم اوندفعه یه پروانه گرفته گذاشت کنار لپم تا جان در بدن داشتم جیغ زدم ولی از بقیه اینایی که گفتی نمی ترسم از اوناکه میپروازن میترسومچقدر حرف زدم بعد میگن کم حرفی