- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,926
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #11
بعضی از غلات حاوی گلوتن هستند که مشکلات عدیدهای را در برخی افراد پدید میآورد
گلوتن، پروتئین موجود در غلات مانند گندم، چدار و جو است. امکان مصرف گلوتن برای برخی افراد وجود ندارد. این شامل مبتلایان به بیماریهای حفرهی شکمی موسوم به سلیاک، یک بیماری جدی خود ایمنی و همچنین شامل افراد با حساسیت به گلوتن میشود.
بیماری سلیاک روی ۰.۷ تا ۱٪ از مردم تاثیر گذار است، در حالیکه رقم حساسیت به گلوتن بین ۰.۵ تا ۱۳٪ است. بنابراین، در مجموع، احتمالا کمتر از ۱٠ ٪ از جمعیت امریکا، به گلوتن حساسیت دارند. پس این میزان کمتر از میلیونها نفر از مردم در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.