مهدیه احمدی نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 2,697 پسندها 50,526 امتیازها 66,873 مدالها 42 24/6/18 #51 SheRviN DoKhT گفت از ده، شیش کلیک کنید تا باز شود... خوب اینکه معلومه هرکی زیباییهای خاصه خودشو داره ولی فکر کنم زیبایی ایشون که چشمگیره تو لبخندش باشه امضا : مهدیه احمدی
SheRviN DoKhT گفت از ده، شیش کلیک کنید تا باز شود... خوب اینکه معلومه هرکی زیباییهای خاصه خودشو داره ولی فکر کنم زیبایی ایشون که چشمگیره تو لبخندش باشه
E m i n a مدیر بازنشسته سطح 21 ارسالیها 165 پسندها 13,945 امتیازها 30,463 مدالها 25 5/2/20 #52 مهدیه احمدی گفت خوب اینکه معلومه هرکی زیباییهای خاصه خودشو داره ولی فکر کنم زیبایی ایشون که چشمگیره تو لبخندش باشه کلیک کنید تا باز شود... نمیشناسمشون ولی طبق چیزهایی کع از پروفایلشون خوندم متوجه شدم ارومن/: چهره رو هم که نمیشه ندیده نشناخته گفت
مهدیه احمدی گفت خوب اینکه معلومه هرکی زیباییهای خاصه خودشو داره ولی فکر کنم زیبایی ایشون که چشمگیره تو لبخندش باشه کلیک کنید تا باز شود... نمیشناسمشون ولی طبق چیزهایی کع از پروفایلشون خوندم متوجه شدم ارومن/: چهره رو هم که نمیشه ندیده نشناخته گفت