متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا دلمه پیاز

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 159
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه دلمه پیاز




دلمه پیاز یکی از انواع دلمه ها می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم می باشد و همان طور که از نامش مشخص است مواد دلمه داخل پیاز پیچیده می شود و پخته می شود می توانید این دلمه خوشمزه را در کنار دیگر غذاهای خود تهیه کنید. دلمه پیاز رقیب خیلی خوبی برای برای دلمه برگ مو و فلفل دلمه می باشد و علاوه بر آن خواص خوبی به واسطه داشتن پیاز دارد. شما می توانید مواد دلمه را به دلخواه خود کم و زیاد کنید و انواع سس یا چاشنی را برای تهیه دلمه پیاز استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه دلمه پیاز خوشمزه شکم پر​

پیاز ۳ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۱/۲ پیمانه
برنج نیم دانه یا بلغور ۱...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله دوم: تفت دادن گوشت​

پیاز داغ را به همراه کمی روغن داخل تابه بریزید کمی که گرم شده گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید سپس در ادامه کمی فلفل سیاه و نمک و گرد لیمو بزنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.


مرحله سوم: تهیه مایه دلمه پیاز​

در ادامه لپه نیم و پز و برنج و سبزی دلمه را اضافه کنید و خوب تفت دهید در انتها رب را اضافه کنید و تفت داده تا رب خوش رنگ شود سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا مواد دلمه کمی خنک شود.


مرحله چهارم: آماده سازی پیاز​

ابتدا پیازها را پوست بگیرید و ریشه آن را بگیرید و یک برش عمیق از بالای پیاز تا انتهای آن بزنید تا در هنگام پخت لایه ها از هم باز شود سپس یک قابلمه حاوی آب را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله پنجم: پخت دلمه پیاز​

مواد دلمه را داخل لایه ها پیاز رول کنید سپس داخل یک قابلمه کمی رب و روغن را تفت دهید تا رب خوش رنگ شود سپس دلمه پیاز را داخل قابلمه کنار هم خوب بچینید سپس مقداری آب روی دلمه ها بریزید و یک بشقاب روی مواد قرار دهید تا در حین پخت باز نشود بگذارید به مدت ۲۵ دقیقه پخت شود در ادامه سرکه و شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی دلمه ها بریزید و بگذارید برای ۲۵ دقیقه دیگر چاشنی به خورد دلمه ها برود سپس از قابلمه خارج و با پیاز داغ و زرشک تزئین کنید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه دلمه پیاز​

  1. بهتر است برای طعم بهتر بجای آب ریختن روی مواد یک استاک گوشت را داخل آب حل کنید و اضافه کنید.
  2. سبزی دلمه شامل: ترخون،گشنیز، مرزه و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

عقب
بالا