غذای سنتی دلمه گوجه

  • نویسنده موضوع FATEMEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 82
  • کاربران تگ شده هیچ

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,098
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
1647162137595.png


مواد لازم برای ۴ نفر
گوجه فرنگی۸ عدد
فیله مرغ۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
برنج پخته۴ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
سبزیجات خشک۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 

FATEMEH ASADYAN

منتقد انجمن + مدیر بازنشسته
طراح انجمن
تاریخ ثبت‌نام
14/2/22
ارسالی‌ها
2,239
پسندها
26,098
امتیازها
51,373
مدال‌ها
44
سن
19
سطح
28
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه دلمه گوجه فرنگی ابتدا گوجه فرنگی ها را می شوییم، سپس قسمت بالایی آنها را با کار جدا می کنیم. در ادامه داخل شکم گوجه فرنگی ها را با قاشق خارج می کنیم، سپس قسمت های اضافی گوجه ها را برای پوره نگه می داریم.

مرحله دوم​

در این مرحله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.


مرحله سوم​

حالا مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یک دقیقه دیگر پیاز را تفت می دهیم. در ادامه فیله های مرغ را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
1
بازدیدها
105
پاسخ‌ها
1
بازدیدها
82
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
72
پاسخ‌ها
2
بازدیدها
130
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
96
عقب
بالا