نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

غذا نان بروتچن آلمانی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 251
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه نان بروتچن




نان بروتچن یا نان بروتشن یکی از نان های خوشمزه می باشد که اصالت این نان برای کشور آلمان است. عطر و طعم روغن زیتون در این نان بی نظیر می باشد و یک نان خوشمزه و مناسب صبحانه یا عصرانه می باشد. خمیر این نان نیاز به چندین مرحله استراحت دارد تا به بافت عالی برسد. شما می توانید این نان خوشمزه را برای وعده افطار در ماه مبارک رمضان نیز تهیه کنید و لذت پختن نان در منزل را تجربه کنید در هنگام پخت نان بروتچن بوی آن کل فضای خانه را در برمی گیرد. این نان در هر منطقه از کشور آلمان نام های دیگری نیز دارد و برای یک نان همبرگر نیز گزینه مناسبی است.

مواد لازم برای تهیه نان...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,843
پسندها
20,935
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله دوم: آماده سازی آرد​

در این مدت که خمیرمایه در مرحله عمل آوری است آرد و نمک و بهبود دهنده را با هم داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس سه بار الک کنید تا سبک و یکدست شود شما می توانید بهبود دهنده را از عطاری یا لوازم قنادی تهیه کنید.


مرحله سوم: تهیه خمیر​

در ادامه خمیرمایه عمل آمده را به مخلوط آرد اضافه کنید و مابقی آب را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مانند خمیر شود سپس در انتها روغن زیتون را بریزید حتما دقت کنید نباید همه آب را بریزید به صورت تدریجی سپس خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه خوب ورز دهید می توانید از استند میکسر استفاده کنید و یا با دست خمیر را خوب ورز دهید تا نرم و لطیف شود.


مرحله چهارم: استراحت خمیر​

از خمیر به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
3
بازدیدها
133
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
132
پاسخ‌ها
15
بازدیدها
206
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
176
پاسخ‌ها
3
بازدیدها
102
عقب
بالا