غذای سنتی طرز تهیه آش دنگو ساده

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 130
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
طرز تهیه آش دنگو




آش دنگو یا دنگرو یکی از انواع آش های سنتی ایرانی می باشد که اصالت این آش برای استان کهکیلویه و بویر احمد است و این استان مانند دیگر استان های ایران عزیز دارای غذاهای و آش های محلی خودش می باشد که بسیار مقوی و مغذی است زیرا این این آش از انواع حبوبات تهیه شده است این در استان کهکیلویه و بویر احمد بسیار محبوب و معروف است به دلیل مقوی بودن این آش بیشتر در فصل سرما و در هنگام سرماخوردگی این آش را طبخ می کنند اما شبیه این آش در استان چهار محال و بختیاری و ایلام تهیه می شود که به آن نیز آش دنگو گفته می شود ولی ممکن است رسپی مختلفی داشته باشد و با این تفاوت که در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2

طرز تهیه آش دنگو محلی​

مرحله اول: آماده سازی حبوبات​

ابتدا حبوبات را به همراه گندم بهتر است از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخش گرفته شود سپس آبکش کنید سپس حبوبات را جداگانه بگذارید نیم پز شود گندم را نیز به همراه مقداری آب بگذارید تا کمی پخته و نرم شود می توانید برای سرعت در آشپزی از زودپز استفاده کنید.


مرحله دوم: تفت دادن پیاز​

پیازها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گندم نیم پز را اضافه کنید و آب ریخته و بگذارید تا با هم پخته شوند.


مرحله سوم: افزودن لیزک و تره​

در ادامه حبوبات نیم پز را به گندم اضافه کنید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,240
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3

مرحله چهارم: پخت آش دنگو​

باید آش پخته و جا افتاده شود سپس در انتها نمک آش را اندازه کنید و زمانی که حبوبات کاملا پخته شد می توان گفت آش آماده شده است آن را داخل کاسه کشیده و با پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان


نکات کلیدی در تهیه آش دنگو​

  1. می توانید کمی باقلا خشک نیز به مواد آش اضافه کنید.
  2. عدس نیازی به خیساندن زیاد ندارد زودتر از حبوبات دیگر پخته می شود.
  3. در جنوب این آش را تند و تیز تر تهیه می کنند شما به دلخواه می توانید مقدار فلفل قرمز را با ذائقه خود اندازه کنید.
  4. در بعضی ذائقه ها و رسپی برای چاشنی این آش از کشک یا قره قورت یا رب انار استفاده می شود.
  5. به دلخواه چند عدد سیر رنده شده می توانید اضافه کنید.
  6. اگر دوست دارید آش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
6
بازدیدها
74
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
70
پاسخ‌ها
11
بازدیدها
92
پاسخ‌ها
6
بازدیدها
84
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
40
پاسخ‌ها
9
بازدیدها
76
پاسخ‌ها
7
بازدیدها
45
عقب
بالا