- تاریخ ثبتنام
- 30/6/20
- ارسالیها
- 6,967
- پسندها
- 21,240
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 37
- سن
- 18
سطح
29
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
آش دنگو یا دنگرو یکی از انواع آش های سنتی ایرانی می باشد که اصالت این آش برای استان کهکیلویه و بویر احمد است و این استان مانند دیگر استان های ایران عزیز دارای غذاهای و آش های محلی خودش می باشد که بسیار مقوی و مغذی است زیرا این این آش از انواع حبوبات تهیه شده است این در استان کهکیلویه و بویر احمد بسیار محبوب و معروف است به دلیل مقوی بودن این آش بیشتر در فصل سرما و در هنگام سرماخوردگی این آش را طبخ می کنند اما شبیه این آش در استان چهار محال و بختیاری و ایلام تهیه می شود که به آن نیز آش دنگو گفته می شود ولی ممکن است رسپی مختلفی داشته باشد و با این تفاوت که در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.