نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

انگیزشی اهمیت ارتباط، تمرکز و اعتماد به نفس در جلوگیری از بروز کشمکش در کار

• نویسنده موضوع Nwginz
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 183
  • کاربران تگ شده هیچ

Nwginz

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,008
پسندها
5,152
امتیازها
23,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
کشمکش بخش مهمی از زندگی است. اما اگر روی یک موضوع بارها و بارها کشمکش میکنید، باید خود را اصلاح کنید. ریشه مشکل را پیدا کنید. تا زمانی که مشکل را شناسایی نکرده باشید، راه حلی نخواهید داشت.

عوامل پیشروی مختلفی در زندگی وجود دارد و یکی از آنها کار است. برخی مواقع کیفیاتی را که لازمه بخشی از کار ما هستند کم داریم. افرادی که در کارشان مشکل دارند به سه مشکل اصلی اشاره می کنند:
« نمیتوانم به طور روشن افکارم را بیان کنم. کلمات مناسب را پیدا نمیکنم»
نمیتوانم در گفتگو با دیگران شرکت کنم. بنابراین ترجیح میدهم تنها باشم و روی کارم تمرکز کنم.
اکثر مواقع نمیتوانم روی کارم تمرکز کنم. چون افکار منفی به ذهنم هجوم می آورند و مرا آزار می دهند

آخرین ویرایش

Nwginz

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,008
پسندها
5,152
امتیازها
23,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
راه حل چیست؟
راه حل کار کردن بر روی سه معقوله ارتباط، اعتماد به نفس و تمرکز است. اگر شما نیز مشکلات مشابهی دارید به پیشنهادات زیر توجه کنید:

ارتباط: برخی از ما نمیتوانیم با دیگر اعضای گروهمان ارتباط برقرار کنیم. اما ارتباط برقرار کردن بخش مهمی از کار است. ما همیشه شیوه های مختلفی برای بیان یک موضوع داریم. اما چیزی که برای بیان صریح افکارمان نیاز داریم کلمات درست است. پس قبل از حرف زدن، کمی فکر کنید. برای مثال، اگر در جایی گیر کرده اید، چگونه تقاضای کمک می کنید؟ بیایید گزینه های ممکن را با هم بررسی کنیم:

به نظرم انجام این کار غیرممکن است. چطور میتوانیم انجام دهیم؟
من نمیتوانم راه حلی برای این موضوع پیدا کنم. آیا تو راه حلی داری؟
بهترین گزینه های ما کدامند؟
همانطور که میبینید حس خوش بینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Nwginz

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,008
پسندها
5,152
امتیازها
23,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
اعتماد به نفس: باید تا زمان مسلط شدن به آن، به داشتنش تظاهر کنید. آیا از صحبت با دیگران می ترسید؟ کارهایی که از آنها می ترسید را انجام دهید تا بر ترس خود غلبه کنید. اول، با اعتماد به نفس با خود صحبت کنید. هر روز صبح تمرین کنید. روبه روی اینه بایستید و با خودتان حرف بزنید. مراقب اصطلاحاتی که می گویید باشید. این کار به ارتباطات شما نیز کمک می کند.

Nwginz

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,008
پسندها
5,152
امتیازها
23,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
تمرکز : همگی ما زندگی متفاوتی در خانه و سر کار داریم. گاهی اوقات وقتی شرایط در خانه مناسب نیست، با کار ما تداخل پیدا می کند. هر فکری را در جایگاه خود نگه دارید. وقتی متوجه شدید نمیتوانید تمرکز خود را حفظ کنید، استراحت کوتاهی داشته باشید. چشمان خود را برای چند ثانیه ببندید. نسبت به افکار مزاحم آگاه باشید و رهایشان کنید. کمی زمان می برد ( شاید ماهها) تا تفاوت را مشاهده کنید. اما به تمرین کردن ادامه دهید. اگر دوست دارید به موسیقیهای مراقبه گوش کنید. زمانی که به افکار و ذهن خود مسلط شدید، میتوانید به جهتی که میخواهید حرکت کنید.

منبع: رویای آنلاین

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا