- تاریخ ثبتنام
- 30/6/20
- ارسالیها
- 6,967
- پسندها
- 21,236
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 37
- سن
- 18
سطح
29
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
اصولی در بهداشت مرباها
بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با كیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب مؤثر خواهد بود.
بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با كیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب و توجه به مدت زمان نگهداری هر نوع مادهی غذائی (تاریخ تولید و انقضای آن)، در سالم ماندن مواد غذائی مؤثر خواهد بود.
چگونگی بهداشت مواد غذائی
تمام سطوح آشپزخانه، ابزار و وسایل و دیگر تجهیزات موجود در آشپزخانه، باید كاملاً تمیز باشند. دستمال، هوله و دستگیره ها، باید كاملاً تمیز باشند و دستها را مرتب شست،...
بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با كیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب مؤثر خواهد بود.
بهداشت صحیح و سالم ماندن مواد غذائی، از عوامل مهم در نگهداری مواد غذائی می باشند. از طرفی استفاده از مواد غذائی با كیفیت و مرغوب و نگهداری آن در درجه حرارت مناسب و توجه به مدت زمان نگهداری هر نوع مادهی غذائی (تاریخ تولید و انقضای آن)، در سالم ماندن مواد غذائی مؤثر خواهد بود.
چگونگی بهداشت مواد غذائی
تمام سطوح آشپزخانه، ابزار و وسایل و دیگر تجهیزات موجود در آشپزخانه، باید كاملاً تمیز باشند. دستمال، هوله و دستگیره ها، باید كاملاً تمیز باشند و دستها را مرتب شست،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.