متفرقه نکاتی برای پخت مربا

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 114
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
در این بخش نکات های ریز و درشت پیرامون مربا را برای شما آماده کرده ایم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.



كپک زدن مربا: مربا و شربت خانگی وقتی كپک می زند كه شل باشد و درست و به اندازه قوام پیدا نكند. اگر یكی دو روز بعد از تهیه ی مربا فهمیدید كه مربا رقیق است، آن را دوباره روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا قوام بیاید.



هیچ وقت مربا را درون ظرف خیس نریزید.



شكرک زدن مربا: مربا وقتی شكرک می زند كه شكر و شیرینی آن بیش از اندازه باشد و یا آن را با حرارت بالا جوشانده باشید. در این صورت دوباره روی مربا آب جوش بریزید و آن را بجوشانید. برای كاستن از شیرینی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
قبل از افزودن شكر و شربت به مربا، باید میوه را كاملاً پخت. زیرا شكر مانع از پختن كامل میوه می شود و پوست روی آن را سفت می كند.



میوه هایی همچون توت فرنگی- كه بسیار نرم هستند و سریع له می شوند- بهتر است ابتدا در شكر بغلتانید و یا آن را شربتی كنید تا مانع از له شدن آن ها بشوید.



نکته هایی برای تهیه مربا, نکات مهم آشپزی

برای هم زدن مربا، بهتر است از قاشق چوبی استفاده كنید



نکاتی درباره درست کردن انواع مارمالاد

با چه میوه هایی می شود انواع مارمالاد تهیه کرد؟ از زرد آلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، کیوی، آلو زرد یا قطره طلایی.



درباره میوه هایی که هسته دار هستند، ااولا هسته...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا