متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه انواع پیاز و کاربردشان در آشپزی

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 168
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
پیاز یکی از مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی محسوب می شود و این یک مسئله ی کاملا بدیهی هست. پیاز انواع مختلفی دارد که همه ی ما این موضوع را هم به خوبی می دانیم ولی مساله ای که ممکن هست خیلی به آن دقت نکرده باشیم، کاربرد مختلف پیازها هست.



هر پیاز خاصیت، طعم، تندی و تیزی خاص خودش را دارد به همین دلیل هم کاربردش در آشپزی متفاوت هست. در این مطلب قصد دارم در مورد انواع پیاز کمی توضیحات بیشتر به شما بدهم که از این به بعد با دقت بیشتری در هنگام خرید، پیاز ها رو انتخاب کنید.



انواع پیاز, شناخت انواع پیاز

هر پیاز خاصیت، طعم، تندی و تیزی خاص خودش را دارد



1. پیاز زرد

معروف ترین عضو...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر بازنشسته
سطح
31
 
ارسالی‌ها
6,841
پسندها
20,926
امتیازها
69,773
مدال‌ها
38
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
6. پیازچه

پیازچه یا پیاز سبز که برگ های سبز بلندی دارد با یک پیاز کوچک و کشیده در انتهای آن. ما ایرانی ها معمولا از پیازچه در سبزی خوردن استفاده می کنیم و با برگ های آن ها کوکو درست می کنیم. قسمت سفید رنگ پیازچه تند و تیزتر هست و می توانید آن را با زنجبیل و سیر ترکیب کرده و برای طعم دار کردن غذاها ازش استفاده کنید، همچنین از برگ های پیازچه در سالاد هم می شود استفاده کرد.



آشنایی با انواع پیاز,کاربردهای متفاوت پیاز

از برگ های پیازچه در سالاد هم می شود استفاده کرد



7. پیاز بهاری

خیلی شبیه به پیازچه هست با این تفاوت که پیازی که در انتهای برگ های سبز رنگ دیده می شود،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا