متفرقه آموزش بلانچ کردن انواع سبزیجات قبل فریز کردن

  • نویسنده موضوع -Aras
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 37
  • کاربران تگ شده هیچ

-Aras

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,026
پسندها
35,892
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

آموزش بلانچ کردن سبزیجات پرمصرف قبل فریز کردن​

برای حفظ طعم و رنگ سبزیجات در آشپزی از تکنیک های فراوانی استفاده می شود که یکی از این تکنیک ها بلانچ کردن است. بلانچ کردن یا شوک وارد کردن یکی از بهترین راه های تازه ماندن و ترد شدن مواد غذایی برای سالادها، سرخ کردن و نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در فریزر است.


بلانچ کردن چیست؟​

بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند.

در روش بلانچ کردن موادغذایی به مدت کوتاهی در یک مایع داغ، مثل آب یا روغن در حال جوش غوطه ور می شود. بلافاصله بعد از اتمام بلانچ...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : -Aras
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا