- ارسالیها
- 6,841
- پسندها
- 20,939
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- سن
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
ولین قدم مهمی که باید هنگام تهیه این سس به آن توجه کنید این است که روغن زیتون را با سیر ، گیاهان و ادویه ها خیلی آرام حدود پنج دقیقه بپزید تا سیر قهوه ای شود. این گامی است که در تعدادی از کتابهای عالی آشپزی ایتالیایی به آن اشاره شده است و اگرچه به طور واضح دلیل آن را بیان نکرده اند ، اما ما معتقدیم که این روند گرم شدن آهسته باعث می شود روغن با ادویه جات پایه خوبی برای سس شما ایجاد کند. برای آشنایی با طرز تهیه سس ایتالیایی خوشمزه و خانگی مقاله آشپزی ما را دنبال کنید.
طرز تهیه سس ایتالیایی خوشمزه و خانگی
۱/۳ فنجان روغن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.