متفرقه سس قارچ ایتالیایی

  • نویسنده موضوع FAEZEH ASADYAN
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 90
  • کاربران تگ شده هیچ

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
sos-gharch.jpg

مواد لازم سس قارچ
قارچ۲۰۰ گرم
کره۲۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
عصاره گوشت۱ عدد
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin

FAEZEH ASADYAN

مدیر بازنشسته خانواده
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
17/2/22
ارسالی‌ها
433
پسندها
845
امتیازها
5,713
مدال‌ها
9
سن
15
سطح
7
 
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه سس قارچ به روش مخصوص در ابتدای کار قارچ ها را به خوبی می شوییم، سپس پوست نازک آنها را جدا می کنیم و درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شده و کاملا خشک شوند.


مرحله دوم​

پس از خشک شدن قارچ ها، آنها را به صورت ورقه ای نازک خرد می کنیم، سپس یک تابه نچسب روی حرارت متوسط گذاشته و کره را به آن می افزاییم. در ادامه کره را درون تابه به صورت یکدست ذوب می کنیم.



مرحله سوم​

پس از ذوب شدن کره، قارچ را به تابه اضافه کرده و بلافاصله حرارت را زیاد می کنیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا قارچ ها کاملا سرخ شده و آب نیندازند. توجه داشته باشید با کم بودن حرارت قارچ ها آب می اندازند.


مرحله...​

لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : FAEZEH ASADYAN
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin
عقب
بالا