samira23 رو به پیشرفت سطح 3 ارسالیها 135 پسندها 1,286 امتیازها 8,063 مدالها 2 8/3/19 #11 مهربونم با معرفتم ساده ام منطقی ام خصوصیات منفی دل نازکم به دل می گیرم زود جوش نیستم اعتماد بنفسم پایینه عشق هیجان امضا : samira23
مهربونم با معرفتم ساده ام منطقی ام خصوصیات منفی دل نازکم به دل می گیرم زود جوش نیستم اعتماد بنفسم پایینه عشق هیجان
فاطم مدیر بازنشسته سطح 39 ارسالیها 6,888 پسندها 45,857 امتیازها 96,873 مدالها 28 8/3/19 #12 عطیه گفت سلام لطفا بهترین خصوصیت اخلاقی تو بگوی;) مثلا... من به شخصه روابط اجتماعی بالاییدارم و زود جوشم خلاصه که پسر خالیم برا خودمع کلیک کنید تا باز شود... همچنین منم زود جوشم به قول این رفیقمون پسر خالم روابط اجتماعیم بالاست با اینکه 15 سالمه ولی مثلا رفیق دارم همه بچه دارن یعنی تا این حد دیگه بالاست اعتماد به نفس خیل خیلی بالایی دارم که همیشه بهم میگن سقف نیوفته رو سرت امضا : فاطم
عطیه گفت سلام لطفا بهترین خصوصیت اخلاقی تو بگوی;) مثلا... من به شخصه روابط اجتماعی بالاییدارم و زود جوشم خلاصه که پسر خالیم برا خودمع کلیک کنید تا باز شود... همچنین منم زود جوشم به قول این رفیقمون پسر خالم روابط اجتماعیم بالاست با اینکه 15 سالمه ولی مثلا رفیق دارم همه بچه دارن یعنی تا این حد دیگه بالاست اعتماد به نفس خیل خیلی بالایی دارم که همیشه بهم میگن سقف نیوفته رو سرت
♡Mahdiyeh♡ کاربر حرفهای سطح 38 ارسالیها 2,539 پسندها 40,917 امتیازها 71,673 مدالها 21 سن 24 8/3/19 #13 مهربونم شیطونم اعتماد به نفس دارم