• هری یک شنل نامرئی از پدرش به ارث برده که توسط دامبلدور به او داده شده♂
• شنل نامرئی هری یا خیلی بزرگه، چون میتونه چند دانش آموز رو زیر خودش جا بده و هری و هرماینی و یک قفس چوبی برای اژدها رو هم بپوشونه، یا به طرز جادویی بزرگ میشه و افراد رو زیر خودش پنهان میکنه
• مودی هم یک شنل نامرئی در صندوق هفت قفلیاش داره که در قفل دوم قرار داره
• شنل نامرئی از موهای حیوانی به اسم «دمیگیاز» بافته میشه
• رنگ شنل نامرئی نقرهای درخشانه و دست زدن به اون احساس عجیبی رو ایجاد میکنه مثل اینه که آب رو مثل پارچه بافته باشن!
...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
• ظریفی عریض و کم عمقه که از فلز یا سنگ ساخته شده و دورتادور آن با سنگهای قیمتی و افسونهای پیچیده و قدرتمند تزئین شده و بسیار کمیابه
• محتوای درون قدح ابر ماننده و نور نقرهای روشنی از آن تشعشع پیدا میکنه، به گفتهی هری این محتویات شبیه "نور مایع شده یا باد جامد شده" بود
• خطرهای شناخته شدهی اون به قدرتش روی افکار و خاطرات برمیگرده؛ به گونهای افسون شده تا خاطرات رو بازسازی کنه تا دوباره زنده بشن و تمام جزئیات ثبت شده در ضمیر ناخودآگاه رو صادقانه به تصویر بکشه و همینش خطرناکه
• علاوه بر این، از قدح اندیشه میشه برای بررسی و نظم دادن به افکار و ایدهها استفاده کرد و تنها...
• در کریسمس 1995، قبل از اینکه هری به هاگوارتز برگرده، سیریوس بهش بستهای داد تا در موراد ضروری اگر خواست با اون صحبت کنه، بتونه از اون شی استفاده کنه
• هری در همونجا تصمیم قاطعانهای گرفت که از اون بسته استفاده نکنه تا سیریوس رو از میدان گریمولد بیرون نکشه و جونش رو به خطر نندازه⛲️
• بعد از مرگ سیریوس هری اون بسته رو در ته چمدانش پیدا کرد و اون رو باز کرد. داخل بسته یک آیینه مربع شکل کوچک و کثیف پیدا کرد، به همراه این پیام:
« این یک آیینه دو طرفه است، من یکی دیگه مثل همینو دارم. اگر خواستی با من حرف بزنی فقط اسم منو توی آیینه بگو و صورت تو در آیینه من ظاهر میشه و میتونیم با...
• سنگ جادو شگفتانگیزترین شی جادوییه که برای قرنها هدف اصلی بعضی از شیمیدانان و جادوگران بوده.
• تا به حال تنها یک سنگ جادو وجود داشته و اون سنگ توسط نیکلاس فلامل بوجود اومده ♂
• سنگ جادو میتونه به مالکش طلای نامحدود و عمری جادودانه بده ✨
• ممکنه در نگاه اول عالی باشه ولی اونطور که خیال میکنین خوب نیست، همانطور که دامبلدور میگه:« انسانها همیشه بدترین چیزها رو برای خودشون انتخاب میکنن».
• لرد سیاه برای داشتن عمری جاودان به سنگ جادو احتیاج داشت ولی با دخالت هری و دوستانش در این عملیات شکست خورد و نتونست مکان مخفی سنگ رو پیدا کنه.
☄•[...