☆BARUN☆ کاربر انجمن سطح 13 ارسالیها 294 پسندها 6,842 امتیازها 21,773 مدالها 14 23/5/21 #11 ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟:/نع ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟:/ نع ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ نه:/ امضا : ☆BARUN☆
♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟:/نع ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟:/ نع ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ نه:/
- HaDiS.Hs - کاربر فعال سطح 20 ارسالیها 1,032 پسندها 10,778 امتیازها 30,873 مدالها 15 23/5/21 #12 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... دروغ چرا:/ آخری و هستم:/ امضا : - HaDiS.Hs -
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... دروغ چرا:/ آخری و هستم:/
Billie کاربر فعال سطح 16 ارسالیها 1,039 پسندها 8,870 امتیازها 26,673 مدالها 13 23/5/21 #13 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بابامو که با دنیام عوض نمیکنم. عاره میرم جراحی پلاستیک/: عمراً منم یه سوال میپرسم تو جواب بده): تو درس و امتحان نداری این همه چالش گذاشتی؟ من برم درس بخونم فردا امتحان دارم فک کنم همه چالشاتو جواب دادم امضا : Billie
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... بابامو که با دنیام عوض نمیکنم. عاره میرم جراحی پلاستیک/: عمراً منم یه سوال میپرسم تو جواب بده): تو درس و امتحان نداری این همه چالش گذاشتی؟ من برم درس بخونم فردا امتحان دارم فک کنم همه چالشاتو جواب دادم
ملکه تاریکی رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 3 پسندها 90 امتیازها 148 مدالها 1 1/7/21 محروم #14 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... عمرا امضا : ملکه تاریکی
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... عمرا
.Asal.r کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 380 پسندها 14,589 امتیازها 33,373 مدالها 18 1/7/21 #15 نه نه نه امضا : .Asal.r
بانوی شهریوری رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 82 پسندها 647 امتیازها 3,713 مدالها 6 1/7/21 #16 نه آره پولدار باشی نهایت یک عمل میکنی درست میشی نه
sana jafari رفیق جدید انجمن سطح 9 ارسالیها 32 پسندها 1,947 امتیازها 11,503 مدالها 8 1/7/21 #17 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا نههه چون خوشگل باشم یه شوهر پولدار میاد میگیرتم بعد هم پولدار میشم هم خوشگل نه من این زندگی رو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... اصلا نههه چون خوشگل باشم یه شوهر پولدار میاد میگیرتم بعد هم پولدار میشم هم خوشگل نه من این زندگی رو با هیچی تو دنیا عوض نمیکنم
بابای دخترش کاربر فعال سطح 39 ارسالیها 1,284 پسندها 44,672 امتیازها 60,573 مدالها 33 2/7/21 #18 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه نه نه
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه نه نه
A .ANITA. کاربر فعال سطح 24 ارسالیها 905 پسندها 17,924 امتیازها 41,073 مدالها 18 3/7/21 #19 NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نچ نچ نچ =/وقتی توشون خوشبختی نباشه ب چ دردم میخوره؟ خودم تلاش میکنم بهترینشو برا خودم میسازم...
NARGES AMIRI گفت به سوال های زیر پاسخ بدین: ♧ حاضری باباتو با ایفون ۱۲ پرو عوض کنی؟ ♧ حاضری پولدار باشی اما زشت؟ ♧حاضری بخاطر ی زندگی مجلل قید خانوادتو بزنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نچ نچ نچ =/وقتی توشون خوشبختی نباشه ب چ دردم میخوره؟ خودم تلاش میکنم بهترینشو برا خودم میسازم...