- ارسالیها
- 6,843
- پسندها
- 20,935
- امتیازها
- 69,773
- مدالها
- 38
- نویسنده موضوع
- #1
استریل کردن یک گام فراتر از تمیز بودن است. این باعث از بین بردن چیزهایی می شود که نمی توانید ببینید مانند میکروب ها، باکتری ها، میکروارگانیسم ها. معمول ترین راه برای استریل کردن شیشه ها، غوطه ور شدن شیشه ها در آب جوش به مدت 10 دقیقه است.
اطمینان حاصل کنید که شیشه های کنسرو شما قبل از پر کردن با مواد غذایی، کاملاً از باکتری های زنده یا سایر میکروارگانیسم ها عاری هستند.
در اینجا چیزی است که شما ممکن است انتظار نداشته باشید آن را بگوییم، اما تقریباً همیشه لازم نیست قبل از پر کردن شیشه های خود را از قبل استریل کنید.
اطمینان حاصل کنید که شیشه های کنسرو شما قبل از پر کردن با مواد غذایی، کاملاً از باکتری های زنده یا سایر میکروارگانیسم ها عاری هستند.
در اینجا چیزی است که شما ممکن است انتظار نداشته باشید آن را بگوییم، اما تقریباً همیشه لازم نیست قبل از پر کردن شیشه های خود را از قبل استریل کنید.
استریل کردن یا گرم نگه داشتن شیشه های کنسرو در فر
اگر از روش کنسرو کردن استفاده می کنید قرار دادن شیشه ها در قابلمه ی آب جوش و جوشاندن آن ها کافی است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.