- ارسالیها
- 1,722
- پسندها
- 12,633
- امتیازها
- 46,673
- مدالها
- 5
- نویسنده موضوع
- #1
برای خیلی از ما پیش آمده، با وجود آن که غذا یا میوهای را درون یخچال نگهداری میکنیم باز هم کپک می زند و مجبور به دور ریختن آن میشویم. البته در این میان برخی از افراد هم هستند که با جدا کردن بخش کپک زده اقدام به مصرف بقیه ماده غذایی میکنند.
این افراد معتقدند که کپکها خطر چندانی ندارند و به دلیل آن که در محیط یخچال رشد میکنند، بیماریزا نیستند.
کپک ها چه هستند؟
باید گفت کپکها دستهای از قارچ ها هستند که در شرایط نامساعد در انواع غذاها رشد میکنند، حتی در شرایطی که باکتریها قادر به رشد نیستند. آن ها به خوبی در ماده غذایی رشد میکنند و جزء میکروارگانیسمهای مهم مولد فساد در مواد غذایی هستند.
آیا کپک ها می توانند خطرناک باشند؟
برخی از گونه های کپک تولید سم میکنند و...
این افراد معتقدند که کپکها خطر چندانی ندارند و به دلیل آن که در محیط یخچال رشد میکنند، بیماریزا نیستند.
کپک ها چه هستند؟
باید گفت کپکها دستهای از قارچ ها هستند که در شرایط نامساعد در انواع غذاها رشد میکنند، حتی در شرایطی که باکتریها قادر به رشد نیستند. آن ها به خوبی در ماده غذایی رشد میکنند و جزء میکروارگانیسمهای مهم مولد فساد در مواد غذایی هستند.
آیا کپک ها می توانند خطرناک باشند؟
برخی از گونه های کپک تولید سم میکنند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.