M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 15/9/18 #22 mobina..n گفت دقیقا زدی تو خال خخ کلیک کنید تا باز شود... باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟
mobina..n گفت دقیقا زدی تو خال خخ کلیک کنید تا باز شود... باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 15/9/18 #23 Mehran Ahmadi گفت باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟ کلیک کنید تا باز شود... مامان من یه قورمه سبزی میپزه بشقابو با انگشتای پات با هم لیس میزنی :/ امضا : سوژین
Mehran Ahmadi گفت باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟ کلیک کنید تا باز شود... مامان من یه قورمه سبزی میپزه بشقابو با انگشتای پات با هم لیس میزنی :/
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 15/9/18 #24 سوژین گفت مامان من یه قورمه سبزی میپزه بشقابو با انگشتای پات با هم لیس میزنی :/ کلیک کنید تا باز شود... بعید میدونم بانو مگه ممکنه؟
سوژین گفت مامان من یه قورمه سبزی میپزه بشقابو با انگشتای پات با هم لیس میزنی :/ کلیک کنید تا باز شود... بعید میدونم بانو مگه ممکنه؟
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,401 امتیازها 78,373 مدالها 7 15/9/18 #26 فسنجون:) و یخنی امضا : ASaLi_Nh8ay
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 15/9/18 #27 Mehran Ahmadi گفت بعید میدونم بانو مگه ممکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... واس تو که نخوردی ازش غیر ممکنه ولی واس خانواده ما یه لذته :/ امضا : سوژین
Mehran Ahmadi گفت بعید میدونم بانو مگه ممکنه؟ کلیک کنید تا باز شود... واس تو که نخوردی ازش غیر ممکنه ولی واس خانواده ما یه لذته :/
ASaLi_Nh8ay کاربر خبره سطح 7 ارسالیها 6,189 پسندها 17,401 امتیازها 78,373 مدالها 7 15/9/18 #28 Mehran Ahmadi گفت باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم من اولین ایرانی هستم که از قورمه سبزی بدش میاد و نمی خوره:| امضا : ASaLi_Nh8ay
Mehran Ahmadi گفت باورت میشه تا حالا فقط یه نفر دیدم که قورمه سبزی خوب درست میکنه؟ تازه اونم پسره! قورمه های بقیه رو همون لقمه اول ...... ینی درست کردنش ایقد سخته!!؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم من اولین ایرانی هستم که از قورمه سبزی بدش میاد و نمی خوره:|
M Mehran Ahmadi کاربر انجمن سطح 20 ارسالیها 446 پسندها 12,907 امتیازها 32,573 مدالها 17 15/9/18 #29 سوژین گفت واس تو که نخوردی ازش غیر ممکنه ولی واس خانواده ما یه لذته :/ کلیک کنید تا باز شود... پس یقینا همینطوره⚘ حتما شما هم از مامان خوبتون یاد بگیرین
سوژین گفت واس تو که نخوردی ازش غیر ممکنه ولی واس خانواده ما یه لذته :/ کلیک کنید تا باز شود... پس یقینا همینطوره⚘ حتما شما هم از مامان خوبتون یاد بگیرین
سوژین رفیق جدید انجمن سطح 0 ارسالیها 50 پسندها 1,862 امتیازها 14,473 15/9/18 #30 Mehran Ahmadi گفت پس یقینا همینطوره⚘ حتما شما هم از مامان خوبتون یاد بگیرین کلیک کنید تا باز شود... خخخخ من اصلا اشپز خوبی نیستم یاد بگیرم نیستم خوشم نیاد امضا : سوژین
Mehran Ahmadi گفت پس یقینا همینطوره⚘ حتما شما هم از مامان خوبتون یاد بگیرین کلیک کنید تا باز شود... خخخخ من اصلا اشپز خوبی نیستم یاد بگیرم نیستم خوشم نیاد