S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,238 پسندها 31,595 امتیازها 80,673 مدالها 51 15/7/21 نویسنده موضوع #1 دست کوچولو، پا کوچولو گریه نکن، بابات میآد تا خونه همسایهها صدای گریههات میآد گُشنه شدی؟ شیرت بدم تشنه شدی؟ آبت بدم خوابت میآد؟ لالا بکن تا من کمی تابت بدم تق و تق و تق، در میزنن این باباته، صداش میآد گریه نکن تا بشنوی صدای کفش پاش میآد *** امضا : S.LOTFI
دست کوچولو، پا کوچولو گریه نکن، بابات میآد تا خونه همسایهها صدای گریههات میآد گُشنه شدی؟ شیرت بدم تشنه شدی؟ آبت بدم خوابت میآد؟ لالا بکن تا من کمی تابت بدم تق و تق و تق، در میزنن این باباته، صداش میآد گریه نکن تا بشنوی صدای کفش پاش میآد ***
S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,238 پسندها 31,595 امتیازها 80,673 مدالها 51 15/7/21 نویسنده موضوع #2 الو مامان کجایی؟ تو راهی یا اداره؟ زودتر بیا، زودتر بیا چون موقع ناهاره اینجا کنار سفره منتظرت نشستم هنوز غذا نخوردم با اینکه گشنه هستم زود بیا تا خودم را برای تو لوس کنم میخوام که قبل از غذا صورتتو بوس کنم شکوه قاسمنیا امضا : S.LOTFI
الو مامان کجایی؟ تو راهی یا اداره؟ زودتر بیا، زودتر بیا چون موقع ناهاره اینجا کنار سفره منتظرت نشستم هنوز غذا نخوردم با اینکه گشنه هستم زود بیا تا خودم را برای تو لوس کنم میخوام که قبل از غذا صورتتو بوس کنم شکوه قاسمنیا
S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,238 پسندها 31,595 امتیازها 80,673 مدالها 51 15/7/21 نویسنده موضوع #3 مادربزرگ مهربون با پارچههای رنگارنگی دوخته برام عروسکِ با نمک و خیلی قشنگی روسری کرده سرش پاچین گلدار به تنش یه عالمه پنبه و پشم گذاشته توی بدنش با نخ آبی رو لبش یه خال آبی کاشته او اسم عروسک منو «مامان گلی» گذاشته او امضا : S.LOTFI
مادربزرگ مهربون با پارچههای رنگارنگی دوخته برام عروسکِ با نمک و خیلی قشنگی روسری کرده سرش پاچین گلدار به تنش یه عالمه پنبه و پشم گذاشته توی بدنش با نخ آبی رو لبش یه خال آبی کاشته او اسم عروسک منو «مامان گلی» گذاشته او
S.LOTFI نویسنده افتخاری سطح 37 ارسالیها 5,238 پسندها 31,595 امتیازها 80,673 مدالها 51 15/7/21 نویسنده موضوع #4 *** باز بهار آمده به باغ و صحرا پر شده از بوی گل تمام دنیا قالی سبز چمن خیلی قشنگ است شکوفه درختان رنگ به رنگ است به شاخهها نشسته صدها جوانه کرده میان شاخه پرنده لانه درخت کرده دعوت پرندهها را چقدر شاد و زیباست نغمه آنها اسدالله شعبانی امضا : S.LOTFI
*** باز بهار آمده به باغ و صحرا پر شده از بوی گل تمام دنیا قالی سبز چمن خیلی قشنگ است شکوفه درختان رنگ به رنگ است به شاخهها نشسته صدها جوانه کرده میان شاخه پرنده لانه درخت کرده دعوت پرندهها را چقدر شاد و زیباست نغمه آنها اسدالله شعبانی