گل گلی رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 96 پسندها 638 امتیازها 3,713 مدالها 6 سن 2 15/10/23 محروم #461 فک نکنم روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست حاضری خودتو بندازی تو چاه امضا : گل گلی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,237 امتیازها 48,373 مدالها 34 15/10/23 #462 سمیرا سادات امیری گفت فک نکنم روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست حاضری خودتو بندازی تو چاه کلیک کنید تا باز شود... نه مگه خولم اخوی...بجاش مینازم خودم توبغله تو حاضری ده تا بستنی قیفی پشت سرهم بخوری لبات بشه عینهو آلبالو یخی فریز شده
سمیرا سادات امیری گفت فک نکنم روابط اجتماعیم زیاد خوب نیست حاضری خودتو بندازی تو چاه کلیک کنید تا باز شود... نه مگه خولم اخوی...بجاش مینازم خودم توبغله تو حاضری ده تا بستنی قیفی پشت سرهم بخوری لبات بشه عینهو آلبالو یخی فریز شده
گل گلی رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 96 پسندها 638 امتیازها 3,713 مدالها 6 سن 2 15/10/23 محروم #463 mehrabeh گفت نه مگه خولم اخوی...بجاش مینازم خودم توبغله تو حاضری ده تا بستنی قیفی پشت سرهم بخوری لبات بشه عینهو آلبالو یخی فریز شده کلیک کنید تا باز شود... ژووون با کمال میل حاضری بهترین دوستتو برای این که مجبوری بکشی یعنی منو امضا : گل گلی
mehrabeh گفت نه مگه خولم اخوی...بجاش مینازم خودم توبغله تو حاضری ده تا بستنی قیفی پشت سرهم بخوری لبات بشه عینهو آلبالو یخی فریز شده کلیک کنید تا باز شود... ژووون با کمال میل حاضری بهترین دوستتو برای این که مجبوری بکشی یعنی منو
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,237 امتیازها 48,373 مدالها 34 15/10/23 #464 سمیرا سادات امیری گفت ژووون با کمال میل حاضری بهترین دوستتو برای این که مجبوری بکشی یعنی منو کلیک کنید تا باز شود... نو ابدا باید بمونه برام تاابدویکروز حاضری واسه دوساعت با یه فسقل شیطون بری پارک وشهربازی؟
سمیرا سادات امیری گفت ژووون با کمال میل حاضری بهترین دوستتو برای این که مجبوری بکشی یعنی منو کلیک کنید تا باز شود... نو ابدا باید بمونه برام تاابدویکروز حاضری واسه دوساعت با یه فسقل شیطون بری پارک وشهربازی؟
گل گلی رفیق جدید انجمن سطح 7 ارسالیها 96 پسندها 638 امتیازها 3,713 مدالها 6 سن 2 15/10/23 محروم #465 mehrabeh گفت نو ابدا باید بمونه برام تاابدویکروز حاضری واسه دوساعت با یه فسقل شیطون بری پارک وشهربازی؟ کلیک کنید تا باز شود... ژوون البته حاضری خوراکی بد مزه رو برای اینکه خوب بشی بخوری؟ امضا : گل گلی
mehrabeh گفت نو ابدا باید بمونه برام تاابدویکروز حاضری واسه دوساعت با یه فسقل شیطون بری پارک وشهربازی؟ کلیک کنید تا باز شود... ژوون البته حاضری خوراکی بد مزه رو برای اینکه خوب بشی بخوری؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,237 امتیازها 48,373 مدالها 34 15/10/23 #466 سمیرا سادات امیری گفت ژوون البته حاضری خوراکی بد مزه رو برای اینکه خوب بشی بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی بسیار زیاد عینهو زهر بوده خوردم... حاضری واسه آرامش قلبت یه نفر رو که نزدیکش هستی خیلی بهت صدمه زده کامل ببخشی ولی تودلت وبهش نگی....؟
سمیرا سادات امیری گفت ژوون البته حاضری خوراکی بد مزه رو برای اینکه خوب بشی بخوری؟ کلیک کنید تا باز شود... بلی بسیار زیاد عینهو زهر بوده خوردم... حاضری واسه آرامش قلبت یه نفر رو که نزدیکش هستی خیلی بهت صدمه زده کامل ببخشی ولی تودلت وبهش نگی....؟
MAEIN پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 14 ارسالیها 2,020 پسندها 5,048 امتیازها 28,973 مدالها 16 سن 22 15/10/23 مدیر #467 mehrabeh گفت بلی بسیار زیاد عینهو زهر بوده خوردم... حاضری واسه آرامش قلبت یه نفر رو که نزدیکش هستی خیلی بهت صدمه زده کامل ببخشی ولی تودلت وبهش نگی....؟ کلیک کنید تا باز شود... آره حاضرم؛ ولی لازم نی بفهمه حاضری کلا گیاهخوار بشی امضا : MAEIN
mehrabeh گفت بلی بسیار زیاد عینهو زهر بوده خوردم... حاضری واسه آرامش قلبت یه نفر رو که نزدیکش هستی خیلی بهت صدمه زده کامل ببخشی ولی تودلت وبهش نگی....؟ کلیک کنید تا باز شود... آره حاضرم؛ ولی لازم نی بفهمه حاضری کلا گیاهخوار بشی
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,237 امتیازها 48,373 مدالها 34 15/10/23 #468 مائـین گفت آره حاضرم؛ ولی لازم نی بفهمه حاضری کلا گیاهخوار بشی کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری واسه یه نفر که ایرونی نیس تو خیابون ولی احتیاج به کمک داره وقت بزاری؟
مائـین گفت آره حاضرم؛ ولی لازم نی بفهمه حاضری کلا گیاهخوار بشی کلیک کنید تا باز شود... نه حاضری واسه یه نفر که ایرونی نیس تو خیابون ولی احتیاج به کمک داره وقت بزاری؟
MAEIN پرسنل مدیریت سرپرست تالار سطح 14 ارسالیها 2,020 پسندها 5,048 امتیازها 28,973 مدالها 16 سن 22 15/10/23 مدیر #469 mehrabeh گفت نه حاضری واسه یه نفر که ایرونی نیس تو خیابون ولی احتیاج به کمک داره وقت بزاری؟ کلیک کنید تا باز شود... من برای ایرانیش هم وقت نمیذارم، سرمو مینذارم پایین میرم بستگی به درصد گرفتاریش داره اگ خیلی درگیر باشه شاید حاضری در ازای رسیدن به بزرگترین خواستهت با کل رفیقات قطع ارتباط کنی؟ امضا : MAEIN
mehrabeh گفت نه حاضری واسه یه نفر که ایرونی نیس تو خیابون ولی احتیاج به کمک داره وقت بزاری؟ کلیک کنید تا باز شود... من برای ایرانیش هم وقت نمیذارم، سرمو مینذارم پایین میرم بستگی به درصد گرفتاریش داره اگ خیلی درگیر باشه شاید حاضری در ازای رسیدن به بزرگترین خواستهت با کل رفیقات قطع ارتباط کنی؟
ᎴᏋᏝᏗᏒᏗᎷ کاربر حرفهای سطح 31 ارسالیها 2,541 پسندها 20,237 امتیازها 48,373 مدالها 34 15/10/23 #470 مائـین گفت من برای ایرانیش هم وقت نمیذارم، سرمو مینذارم پایین میرم بستگی به درصد گرفتاریش داره اگ خیلی درگیر باشه شاید حاضری در ازای رسیدن به بزرگترین خواستهت با کل رفیقات قطع ارتباط کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه...منظورم احتیاج ودرگیر بود... وگرنه تا کسی خودش نخاد نمیرم ،سمتش...چه ایرونی چه خارجی... جواب معکوس داره. نه .واسه خونوادم ،عزیزانم ودوستام هرکدوم درحد خود ارزش قائلم ...بدون اونا نفس کشیدن واسم سخته.. حاضری داستان یه رمان زیبا وحقیقی رو که خودت نوشتی بدی به یه نویسنده ونامتو نگی ناشناس؟
مائـین گفت من برای ایرانیش هم وقت نمیذارم، سرمو مینذارم پایین میرم بستگی به درصد گرفتاریش داره اگ خیلی درگیر باشه شاید حاضری در ازای رسیدن به بزرگترین خواستهت با کل رفیقات قطع ارتباط کنی؟ کلیک کنید تا باز شود... نه...منظورم احتیاج ودرگیر بود... وگرنه تا کسی خودش نخاد نمیرم ،سمتش...چه ایرونی چه خارجی... جواب معکوس داره. نه .واسه خونوادم ،عزیزانم ودوستام هرکدوم درحد خود ارزش قائلم ...بدون اونا نفس کشیدن واسم سخته.. حاضری داستان یه رمان زیبا وحقیقی رو که خودت نوشتی بدی به یه نویسنده ونامتو نگی ناشناس؟