متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دسر چیز کیک سان سباستین

  • نویسنده موضوع S.LOTFI
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 190
  • کاربران تگ شده هیچ

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #1
چیز کیک یکی از محبوب ترین و متنوع ترین اعضای دنیای هیجان انگیز و رنگارنگ دسر هاست. ایران کوک یه کلکسیون جذاب از این چیز کیک های خوشمزه رو داره مثل چیز کیک تنوری، چیز کیک شکلاتی یخچالی، چیز کیک قرمز مخملی، چیز کیک بلوبری، چیز کیک بسبوسه و چیز کیک هایی که بدون نیاز به فر تهیه میشن مثل چیز کیک قهوه بدون فر و چیز کیک توت فرنگی بدون فر. در این مطلب من می خوام طرز تهیه چیز کیک سن سباستین رو بهتون آموزش بدم. این چیز کیک فوق العاده خوشمزه علاوه بر اسم جذابی که داره بی نهایت خوشمزه ست و اگه از طرفدارای چیز کیک نیویورکی باشین حتماً عاشق چیز کیک سن سباستین هم میشین. این چیز کیک در فر درست میشه و بافت بسیار نرم و لطیفی داره. امیدوارم این چیز کیک شیک رو در مهمونی ها و دورهمی هاتون درست کنین و از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #2
مرحله اول: آماده سازی مایه چیز کیک سان سباستین
برای درست کردن چیز کیک سان سباستین فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیز، ابتدا پنیر ماسکارپونه را داخل کاسه همزن برقی بریزید و برای 5 دقیقه پنیر را با دور تند همزن بزنید تا یک دست شود و گلوله گلوله نباشد.



مرحله دوم: افزودن خامه به پنیر ماسکارپونه
در این مرحله پس از اینکه پنیر ماسکارپونه کمی نرم شد، خامه صبحانه را نیز به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.



مرحله سوم: اضافه کردن تخم مرغ ها به چیز کیک سان سباستین
در مرحله سوم از تهیه چیز کیک، 4 عدد تخم مرغ را دانه دانه به مخلوط خامه صبحانه و پنیر ماسکارپونه اضافه کنید و هر تخم مرغ را حدود 30 ثانیه هم بزنید تا به خوبی با بقیه مواد مایه چیز کیک مخلوط شود.




مرحله چهارم: افزودن شکر به...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

S.LOTFI

نویسنده افتخاری
سطح
37
 
ارسالی‌ها
5,240
پسندها
31,592
امتیازها
80,673
مدال‌ها
51
سن
19
  • نویسنده موضوع
  • #3
1626936265901.png

نکات کلیدی تهیه چیز کیک سان سباستین

– در صورت تمایل، به جای نشاسته ذرت می توانید از آرد سفید هم استفاده کنید. هم چنین به جای پنیر ماسکارپونه، می توانید از پنیر خامه ای و یا ترکیبی از هر دو پنیر استفاده کنید.



– پس از اینکه چیز کیک آماده شد، حدود 30 دقیقه آن را از فر خارج نکنید و در فر را به صورت نیمه باز بگذارید

– بعد از خنک شدن کامل چیز کیک، آن را از قالب خارج کنید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید.



– در ابتدا چیز کیک سان سباستین دارای پف زیادی است ولی به مرور و بعد از 30 دقیقه پف آن کم خواهد شد و این کاملاً طبیعی است.



– اگر دوست داشتید می توانید رنده پوست لیمو را با وانیل جایگزین کنید.
 
امضا : S.LOTFI
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] FATYMArr

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا