- ارسالیها
- 823
- پسندها
- 8,331
- امتیازها
- 25,873
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- محروم
به گزارش مشرق، بهمن عسگری کاراته کای ملی پوش کشورمان که به دلیل اشتباه سهوی، حضور در بازیهای المپیک را از دست داد، بعد از گذشت نزدیک به یک ماه سکوت خود را شکست و توضیحات را خصوص نحوه استفاده از داروی ممنوعه و محرومیت ۱۲ ماه خود ارائه شد.
وی در صفحه شخصی خود نوشت:
درود بر مردمم، درود بر همراهان، صدیقان و هواداران دلسوز، من، بهمن عسگری، عضو تیم ملی کاراته ایران، نماینده وزن منفی ۷۵ المپیک توکیو.
در این برهه از زندگی که برای من بسیار تلخ و ناگوار است و ناباورانه در پس اندیشههای دیروز و رؤیای شیرین سالهای دورم ایستادهام، برخود لازم دانستم برای تنویر افکار عمومی، مطالبی را خدمت بزرگواران عرض کنم. و در نهایت سپاسگزاری کنم از حمایت و ابراز همدردی شما عزیزان.
اتفاقی که در زندگی شخصی...
وی در صفحه شخصی خود نوشت:
درود بر مردمم، درود بر همراهان، صدیقان و هواداران دلسوز، من، بهمن عسگری، عضو تیم ملی کاراته ایران، نماینده وزن منفی ۷۵ المپیک توکیو.
در این برهه از زندگی که برای من بسیار تلخ و ناگوار است و ناباورانه در پس اندیشههای دیروز و رؤیای شیرین سالهای دورم ایستادهام، برخود لازم دانستم برای تنویر افکار عمومی، مطالبی را خدمت بزرگواران عرض کنم. و در نهایت سپاسگزاری کنم از حمایت و ابراز همدردی شما عزیزان.
اتفاقی که در زندگی شخصی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.