پزشکی مجله علمی پزشکی دارای مطالب متنوع ومفید

  • نویسنده موضوع کاظمی
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 172
  • کاربران تگ شده هیچ

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
یک لیوان آب هویج بیش از 8 برابر نیاز روزانه‏ افراد به ویتامین A را تامین میکند !

ویتامین A برای رشد اندام‏ها و استخوان‏ها لازم است و برای حفظ قدرت بینایی مهم است
 
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #2
گردو بر هر درد بی درمان دواست !

▫️گردو موجب كاهش میزان مولكولهایی میشود كه باعث سفتی رگهای قلب میشود

▫️كمك به جلوگیری از سنگ صفرا میكند و به وسیله امگا 3 از سلامت استخوان محافظت میكند
 
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #3
چرا به گلابی میگن «شاه میوه‌‌ها» !

▫️میوه گلابی برای بیماران دیابتی میوه بسیار مناسبی است، چون قسمت اعظم قند آن سلولز، سوربیتول و لوولوز است، شاید به همین دلیل پزشک ایرانی ابوعلی سینا، گلابی یا کمپوت آن را برای اکثر بیماران مجاز دانسته است و آن را «شاه میوه‌ها» خوانده است

+ گلابی یکی از میوه‌های ضد عفونی کننده و ضد مسمومیت است
 
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #4
زیاد ترشی بخورید، آلزایمر میگیرید !

▫️یکی از مهم‌ترین عوامل حواس‌پرتی و کندی حافظه و حتی آلزایمر در ایران، مصرف زیاده از حد ترشیجات است چون ترشیجات طبعشان سرد و خشک است و باعث سردی مغز میشوند؛ پس اگر نگران کندذهنی و حواس‌پرتی خودتان هستید دورترشی و ترشیجات را قلم قرمز بکشید

▫️خوردن زیاده از حد ترشیجات در مردان باعث کاهش توان ج*نسی و ضعیف شدن ا*سپرم‌ها و در زنان باعث دردهای شدید ایام پر*یود و قاعد*گی‌های نامنظم و دردناک میشود و در سنین بالا باعث تشدید آرتروز میشود. پس زیاده روی در خوردن ترشی ممنوع
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #5
برای بهبود زخم معده، رفع تپش قلب، رفع کم خونی و تقویت اعصاب؛ هر شب موقع خواب و هر روز صبح ناشتا یک قاشق عسل طبیعی را در یک استکان آب حل کرده و میل کنید !
 
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #6
بجای آسپرین، زنجبیل بخورید !

▫️تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف طولانی مدت آسپرین، مشکلات دستگاه گوارش و احتمال خونریزی داخلی را افزایش میدهد. با این حال، جایگزین طبیعی و امن‌تری برای آسپرین وجود دارد که قطعا چون از خوراکی‌های طبیعی است عوارض جانبی منفی هم ندارد. آسپرین دارویی است که سالها به عنوان مسکن و ضد درد تولید و از آن استفاده میشود. آسپرین اثرات دیگری نیز بر بدن دارد از جمله سبب میشود خون با سرعت کمتری انعقاد یابد و باعث کاهش احتمال لخته شدن خون در رگ‌ها و بروز سکته مغزی و قلبی میگردد. مصرف آسپرین در کنار فواید آن برای بیماران قلبی عوارض جانبی و خطراتی را نیز به دنبال دارد

▫️قدیمی‌ترها معتقدند که استفاده روزانه از آسپیرین نه تنها واجب است بلکه بی‌خطر هم است، اما تحقیقات جدید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #7
فواید تخم مرغ آب پز در صبحانه !

▫️عضله سازی
▫️کاهش چربی خون
▫️دریـافت کافی امگا 3
▫️بهبود وضعیت پوست و مو
▫️کم شدن خطر بیماری های قلبی
 
امضا : کاظمی

کاظمی

کاربر سایت
کاربر حرفه‌ای
تاریخ ثبت‌نام
30/1/21
ارسالی‌ها
1,783
پسندها
6,231
امتیازها
27,173
مدال‌ها
14
سن
19
سطح
13
 
  • نویسنده موضوع
  • #8
7 نکته بسیار بسیار مهم درباره چای☕️

طبع چای، سرد و خشک است.
بنابراین هر چه کمتر بخورید به نفع تان است.

اگر چای را به خاطر آنتی اکسیدان آن می خورید، چای سبز گزینه بهتری است. طعم چای سبز با اندکی آب لیموی طبیعی بهتر میشود.

خوردن چای با قند، ضرر در ضرر است. آن را با میوه های خشک یا عسل بخورید. اگر داخل چای عسل میریزید، موقعی عسل را به آن بیفزایید که چای داغ نباشد. دمای بالای 60 درجه، خواص عسل را از بین میبرد.

چای خوب چایی است که دیر دم بکشد، زود رنگ ندهد و معطر نباشد. چایی که زود رنگ میدهد یا معطر است، دارای مواد افزودنی است.

خوردن چای بعد از غذا دو ضرر عمده دارد: اخلال در کار معده - اختلال در جذب آهن

خوردن چای داغ، میتواند زمینه ساز سرطان حنجره شود.

چای را کمرنگ بخورید.
 
امضا : کاظمی

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا