GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,055 پسندها 55,663 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 12/8/21 نویسنده موضوع #1 من فکر می کنم اصلی ساده در تجارت اینست که اگر کارهایی که آسان تر هستند را زودتر انجام دهی، در واقع می توانی پیشرفت زیادی در کار داشته باشی. من فیسبوک را وقتی که 19 سالم بود شروع کردم. در آن زمان چیز زیادی راجع به تجارت نمی دانستم. منبع: بلاگران امضا : GHAZAL NAROUEI
من فکر می کنم اصلی ساده در تجارت اینست که اگر کارهایی که آسان تر هستند را زودتر انجام دهی، در واقع می توانی پیشرفت زیادی در کار داشته باشی. من فیسبوک را وقتی که 19 سالم بود شروع کردم. در آن زمان چیز زیادی راجع به تجارت نمی دانستم. منبع: بلاگران
GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,055 پسندها 55,663 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 12/8/21 نویسنده موضوع #2 با دادن قدرت اشتراک گذاری به مردم، ما دنیا را شفاف تر می کنیم. *** در دنیایی که خیلی سریع تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست خوردن آن تضمین شده است ریسک نکردن است. *** بزرگترین ریسک این است که هیچ ریسکی نکنی. امضا : GHAZAL NAROUEI
با دادن قدرت اشتراک گذاری به مردم، ما دنیا را شفاف تر می کنیم. *** در دنیایی که خیلی سریع تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست خوردن آن تضمین شده است ریسک نکردن است. *** بزرگترین ریسک این است که هیچ ریسکی نکنی.