سخن بزرگان سخن بزرگان | مایا آنجلو

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع -SETAREH-
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 77
  • بازدیدها بازدیدها 599
  • کاربران تگ شده هیچ

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
هیچ چیز به اندازه یک بدبین جوان رقت‌انگیز نیست، زیرا او هیچ چیز نمی‌داند و به هیچ چیز باور ندارد.
برای من بسیار دشوار است که اجازه دهم یک دوست یا معشوق به آن مکان بی بازگشت برود. من به این سؤال قهرمانانه پاسخ می‌دهم: «مرگ، زهر تو کجاست؟» این اینجا در قلب من، ذهن من و خاطرات من است.

امضا : ~•°REZ-FA°•~

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
برای یک لحظه بسیار کوتاه در جهان پرده برداشته شد. مرموزها، شناخته شده شدند. پرسش‌ها در جایی پشت ستاره‌ها با پاسخ مواجه شدند. اخم میان دو ابرو باز شد و پلک‌ها در اثر خیره‌های طولانی و بدون پلک بسته شدند.
وقتی مردم می پرسند حالت چطور است؟ گاهی اوقات شهامت این را داشته باشید که صادقانه پاسخ دهید.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
من می‌دانم که در نهایت باید در پیشگاه خداوند حاضر و پاسخگو باشم. من نمی‌خواهم بی‌نیاز باشم.
این باور به قدرتی بزرگ‌تر از خودم و غیر از خودم است که به من امکان می‌دهد به ناشناخته‌ها و حتی غیرقابل شناختن‌ها بپردازم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
من هرگز یک دقیقه از به دنیا آوردن فرزندی که خانواده‌ای فداکار داشت که توسط مادربزرگ نترس، دلسوز و باشکوهش بزرگ می‌شد پشیمان نبودم.
سیاست استقلال من به من اجازه نمی‌دهد که از مادرم پولی بپذیرم یا از تمام حرف‌هایش پیروی کنم، اما از خرد او استقبال می‌کنم.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
افرادی که تلاش می‌کنند باورهای دینی خود را حفظ کنند، می‌دانند که نمی‌توان به شرایط بسیار شاد و آرامی رسید و تا ابد آن را حفظ کرد. در خود جستجو است که انسان حس خلسه را می‌یابد.
سرگرم‌کنندگان سعی کرده‌اند از درشتی‌های خود هنر بسازند، اما با بی‌رحمی عمومی‌شان صرفاً احساس حقارت شخصی خود را آشکار کرده‌اند.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
وقتی تصمیم می‌گیرم چیزی بنویسم، با وجود تحسین‌های قبلی، گرفتار ناامنی‌ام می‌شوم.
وقتی برای کسی آرزوی شادی می‌کنید، برای او صلح، عشق، سعادت، خوشبختی و همه چیزهای خوب آرزو می‌کنید.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
هیچ چیز خود به خود به نتیجه نمی‌رسد مگر این‌که شما روند درست را پیش بگیرید.
در عرض سه ماه از تدریس، من مکاشفه عظیمی داشتم. فهمیدم نویسنده‌ای نیستم که تدریس می‌کند، بلکه معلمی هستم که می‌نویسد.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
هر وقت شروع کردم به این سؤال که آیا خدا وجود دارد یا نه به آسمان نگاه کردم و مطمئناً آن‌جا، همان‌جا، بین خورشید و ماه، مادربزرگم ایستاده است و در امتداد شب سرود مخصوص می‌خواند، آهنگی شبیه چیزی بین ناله و لالایی و می‌دانم که می‌دانم ایمان گواه چیزهای غیب است.
مانند بیشتر بچه ‌ها، فکر می ‌کردم اگر بتوانم داوطلبانه با بدترین خطر روبرو شوم و پیروز شوم، برای همیشه بر آن قدرت خواهم داشت.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
من آموخته‌ام که صرف نظر از رابطه شما با والدینتان، وقتی آنها از زندگی شما بروند دلتنگ آن‌ها خواهید شد.
شجاعت کافی برای اعتماد کردن به عشق یک‌بار دیگر و همیشه یک‌بار دیگر را داشته باشید.

~•°REZ-FA°•~

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی نقد
سطح
21

تاریخ ثبت‌نام
4/9/18
ارسالی‌ها
2,213
پسندها
11,268
امتیازها
35,173
مدال‌ها
24
  • مدیر
امید بزرگ من این است که به همان اندازه که گریه می‌کنم بخندم. تا کارم را تمام کنم و سعی کنم کسی را دوست داشته باشم و شجاعت پذیرش عشق دیگران را هم داشته باشم.
به کسانی که عشق را رها کرده‌اند؛ من می‌گویم: کمی به زندگی اعتماد کنید.

عقب
بالا