GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,053 پسندها 55,659 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 18/8/21 نویسنده موضوع #1 آنچه را که اسمش غرور گذاشته ام برایت به زمین بکوبم… احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیر بودی *** ﻋﮑﺲﺍﻟﻌﻤﻠﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺪﻧﯿﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺳﻨﮕﯿﻨﻢ ﺳﺒﮑﺖ میکنم امضا : GHAZAL NAROUEI
آنچه را که اسمش غرور گذاشته ام برایت به زمین بکوبم… احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیر بودی *** ﻋﮑﺲﺍﻟﻌﻤﻠﺖ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﯾﺪﻧﯿﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﺳﻨﮕﯿﻨﻢ ﺳﺒﮑﺖ میکنم
GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,053 پسندها 55,659 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 18/8/21 نویسنده موضوع #2 هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابـــی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … *** دلم از نبودنت پر است ، آنقدر که اضافه اش از چشمانم میچکد ! *** مــهـــم نــیـــســـت چـــقـــدر بـــالایــــی، مـــهـــم ایـــنـــه که اون بــــالا لاشــــخــــوری یــــا عقاب . . . امضا : GHAZAL NAROUEI
هـــــر چقـــدر کــه “تـــــــو” جـــذابـــی..، مــــــن دو بــرابــرش “مـغـــــرورمـــــ … *** دلم از نبودنت پر است ، آنقدر که اضافه اش از چشمانم میچکد ! *** مــهـــم نــیـــســـت چـــقـــدر بـــالایــــی، مـــهـــم ایـــنـــه که اون بــــالا لاشــــخــــوری یــــا عقاب . . .
GHAZAL NAROUEI نویسنده افتخاری سطح 40 ارسالیها 3,053 پسندها 55,659 امتیازها 69,173 مدالها 41 سن 19 18/8/21 نویسنده موضوع #3 ﻫـَـﺮ ﻭَﻗــﺖ ﺧــﻮﺍﺳــﺘــﮯ ﺍَﺯ ﺩَﺳــﺖ ﮐـﺴـﮯ ﻧــﺎﺭﺍﺣـَـﺖ ﺑـﺸﮯ . . ﺍﻭﻝ ﯾﮧ ﻧﮕﺎ ﺑﮧ ﺳـﺮ ﺗـﺎ ﭘـﺎﺵ ﺑﻨـﺪﺍﺯ ببین ﺍﺭﺯﺷـﺸـﻮ ﺩﺍﺭﻩ ﯾـﺎ ﻧـﮧ ! *** مهربونیم رو با ضعفم اشتباه نگیر سرد بشم حتی اگر خودت رو آتیش بزنی گرم نمیشم *** جای گذشته ام و ادماش زیر پاهامه که ازش رد بشم و برم بالا که زیر پا هام له بشن *** وقتی تو سکوت زندگیت رو بسازی، نمیدونن به چی حمله کنن امضا : GHAZAL NAROUEI
ﻫـَـﺮ ﻭَﻗــﺖ ﺧــﻮﺍﺳــﺘــﮯ ﺍَﺯ ﺩَﺳــﺖ ﮐـﺴـﮯ ﻧــﺎﺭﺍﺣـَـﺖ ﺑـﺸﮯ . . ﺍﻭﻝ ﯾﮧ ﻧﮕﺎ ﺑﮧ ﺳـﺮ ﺗـﺎ ﭘـﺎﺵ ﺑﻨـﺪﺍﺯ ببین ﺍﺭﺯﺷـﺸـﻮ ﺩﺍﺭﻩ ﯾـﺎ ﻧـﮧ ! *** مهربونیم رو با ضعفم اشتباه نگیر سرد بشم حتی اگر خودت رو آتیش بزنی گرم نمیشم *** جای گذشته ام و ادماش زیر پاهامه که ازش رد بشم و برم بالا که زیر پا هام له بشن *** وقتی تو سکوت زندگیت رو بسازی، نمیدونن به چی حمله کنن