اقتصاد داخلی ثبت یک رکورد جدید در صنعت فرودگاهی ایران/راه‌اندازی سامانه ILS باند ۲۹ راست فرودگاه مهرآباد طی ۶ ماه

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع untitled
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها بازدیدها 264
  • کاربران تگ شده هیچ

untitled

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
4,141
پسندها
35,855
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1
قائم مقام مدیرکل فرودگاه مهرآباد گفت: دستگاه کمک ناوبری ILS باند راست فرودگاه از فردا ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ برای ایرلاین‌ها و سایر ذینفعان صنعت هوانوردی قابل استفاده است.
شاپور حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پروژه بهسازی باند اصلی فرودگاه مهرآباد اظهار کرد: پیش از این باند 29 راست فرودگاه فقط برای تیک آف هواپیما های بدنه متوسط و در طول روز قابل استفاده بود، اما با شروع عملیات بهسازی، استفاده کامل از باند 29 راست جهت استمرار پروازهای موجود مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی ادامه داد: برای تحقق این هدف تعدادی از موانع نفوذ کرده در سطوح بی‌خطری آن حذف، ارزیابی ریسک کاملی روی آن انجام و دستورالعمل خاص بهره برداری از آن از سوی سازمان هواپیمایی کشوری ابلاغ شد.

وی افزود...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : untitled
عقب
بالا