متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انگیزشی خوشبختی چیست؛ معنای خوشبختی از نگاه علم

• نویسنده موضوع •[TINA]•
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 156
  • کاربران تگ شده هیچ

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع
شما هم مثل هر انسان دیگری قطعا دوست دارید خوشحال باشید. اما معنای خوشحالی برای شما چیست؟ خوشحالی برای من به یاد آوردن زمانی است که با یک دوست در رستوران هر چه دوست داشتیم سفارش دادیم و تا می‌توانستیم خوردیم، یا زمانی که بعد از اجرای‌ تئاترمان یک تشویق درست و حسابی نصیب‌مان می‌شود. شاید تصور من از شادی با سلیقه‌ی شما متفاوت باشد، اما محرک‌های خوشحالی درونی هستند و تعیین مقیاس‌های بیرونی برای آنها کار مشکلی است‌‌. برای همین در این مقاله می‌خواهیم ببینیم خوشبختی چیست.

معنای واقعی خوشبختی چیست​

خوشبختی چیست - معنای خوشحالی

فقط اندازه‌گیری خوشبختی نیست که کار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

•[TINA]•

کاربر حرفه‌ای
سطح
13

ارسالی‌ها
1,454
پسندها
6,356
امتیازها
25,673
مدال‌ها
15
  • نویسنده موضوع

خوشحالی با افسردگی چه ارتباطی دارد؟​

خوشبختی چیست - ارتباط خوشحالی با افسردگی

هر جا صحبت از خوشحالی باشد، مشکل می‌توان ارتباط آن با افسردگی را نادیده گرفت. من از شاون آکور، نویسنده‌ی پرفروش‌ترین کتاب نیویورک تایمز در سال 2010 به نام «مزیت خوشحالی» و مؤسس سازمان تحقیقات مثبت و GoodThinkInc، سؤال کردم که افسردگی چطور با خوشحالی در ارتباط است و او پاسخ داد:

«وقتی در هاروارد درس می‌خواندم مدت دو سال افسرده بودم. خوشحال نبودن بر عکس خوشحال بودن نیست و خوشحال نبودن هم همیشه بد نیست. مخالف خوشحالی، بی‌احساسی است. یعنی از دست دادن آن شور و لذتی که وقتی به سمت جلو پیش می‌رویم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا