متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

انگیزشی جدال ایگو و پول را بشناسیم!

• نویسنده موضوع زهرا.عین
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 145
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
کدام قسمت از دنیای مالی بیشترین قدرت را برای خارج کردن دارایی‌های شخص از خط خودش دارد؟ این قدرت خارجی سیاسی است یا اقتصادی؟ اعتقاد بر این است که بزرگ‌ترین تهدید برای خوشحالی و رفاه مالی، تهدید ایگو است. همان جدال ایگو و پول!

برای آشنایی با این موضوع همراه ما باشید.

ایگو چیست و منظور از جدال ایگو و پول چیست؟

از دیدگاه اکهارت توله، ایگو فرآیند‌های عادی و اجباری ذهنی است که به طور مرتب و عادی از ذهن همه افراد می‌گذرد. این پدیده ما را از متمرکز شدن روی وضع موجود و شرایط حال باز‌می‌دارد و به جای آن نگران آینده و اتفاقات پیش رو می‌شویم.

پول مانعی است که از راضی شدن ایگوی ما در شرایط موجود جلوگیری می‌کند. ایگو می‌خواهد همه اتفاقات و مسائل در زندگی شما، در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا.عین

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
جدال ایگو و پول

مشکلاتی که ایگو برایتان می‌سازد!

خرید چیزهایی که آسان است؛ یعنی خانه بزرگ‌تر مساوی با شادی بیشتر! یا انتخاب لباس و مدل موی خوب. این‌گونه باعث می‌شوید مردم به چشم دیگری به شما نگاه کنند و شاید زودتر به خواسته‌هایتان برسید.
این ممکن است ساده باشد، روز من بهتر شروع خواهد شد اگر آن را با یک قهوه عالی شروع کنم.
همان‌طور که می‌دانید برای دستیابی به هرچیز کوچک یا بزرگی به پول نیاز است و اگر پولی برای خرج کردن ندارید، سیاه بخت می‌شوید؛ زیرا توانایی رسیدن به چیزی که در ذهنتان وجود دارد را ندارید.
ممکن است در خرج کردن پول ریسک کنید و بگویید اگر من فقط فلان قدر به دست...

زهرا.عین

کاربر فعال
سطح
13

ارسالی‌ها
1,373
پسندها
6,867
امتیازها
24,673
مدال‌ها
16
  • نویسنده موضوع
جدال ایگو و پول

شما خود را هنگام صحبت کردن یا فکر کردن در مورد موارد زیر پیدا می‌کنید:
  • چرا این اتفاق برای من افتاد؟
  • چه گناهی کردم که این اتفاق برای من رخ داد؟
  • آن‌ها چطور جرات می‌کنند؟
  • حالا که این اتفاق افتاده، چطور به خواسته‌ام برسم؟
  • راه حل دیگری وجود ندارد!
دادن مجوز به ایگو برای تسلط بر شما، شما را به خوشبختی مالی و پذیرش اشتباهات مالی نزدیک نمی‌کند.
ایگو به شما بستگی دارد؛ درست مثل هویجی که در جلوی سر الاغی متصل شده است! دقیقا همان لحظه که حس می‌کنید به هدفتان رسیدید، هویج دور‌تر می‌شود!
ایگو شما را مجبور می‌کند بر شرایطی که می‌خواهید و باید وجود داشته باشد تمرکز کنید...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا