متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

روانشناسی اجتماعی روانشناسی اجتماعی | افراد خ**یا*نت‌کار نسبت به خودشان چه احساسی دارند؟

• نویسنده موضوع Maryam.chitsazii
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 5
  • بازدیدها 165
  • کاربران تگ شده هیچ

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع
آیا افراد خ**یا*نت‌کار از رفتار خودشان پشیمان می‌شوند؟ از کجا می‌توان فهمید کسی که به شما خ**یا*نت کرده، از رفتارش پشیمان شده و دیگر این کار را تکرار نمی‌کند؟
آیا افراد خ**یا*نت‌کار احساس گناه هم می‌کنند؟ و آیا بین احساس مردان و زنان پس از انجام خ**یا*نت تفاوتی وجود دارد؟ آیا پشیمانی این افراد صرفاً به خاطر ترس از لو رفتن است؟
و در پایان هنگامی که متوجه شدید فرد خ**یا*نت‌کار چه احساسی نسبت به خودش و رفتارش دارد، بعد چه؟
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع

آیا اگر کسی را واقعاً دوست داشته باشید باز هم به او خ**یا*نت می‌کنید؟

خ**یا*نت

این احتمال کاملاً وجود دارد که کسی که خ**یا*نت عاطفی می‌کند، به فردی که به او خ**یا*نت کرده، عمیقاً علاقه‌مند باشد.
همچنین ممکن است فرد خ**یا*نت‌کار ارتباط عمیق‌تری هم با فردی که با او رابطه‌ی مخفیانه داشته است، تجربه کرده باشد اما همچنان همسرش را دوست داشته باشد و بهترین‌ها را برای او آرزو کند.
از دیدگاه قربانی، بعید به نظر می‌رسد که فرد خ**یا*نت‌کار واقعاً عاشق آن‌ها باشد زیرا اگر او...

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع

آیا افراد خ**یا*نت‌کار احساس گناه می‌کنند یا از رفتارشان رنج می‌برند؟

بی وفایی

این یک پرسش مهم دیگر است که نیاز به پاسخی متفکرانه و جامع دارد.
آن چیزی که یک فرد خ**یا*نت‌کار در مورد رفتارش احساس می‌کند، به قوانین اخلاقی شخصی او بستگی دارد و اینکه رفتار آن‌ها تا چه حد از آن موازین اخلاقی خارج شده است. این مسأله همچنین به توانایی آن‌ها در تصور اینکه اگر در موقعیت فرد مقابل بودند چه احساسی به آن‌ها دست می‌داد، بستگی دارد.
یک فرد جامعه‌ستیز یا خودشیفته که هیچ نوع نگرانی یا...

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع

افراد خ**یا*نت‌کار چه احساسی نسبت به خودشان دارند؟

گذشته از رفتار قابل مشاهده‌ی شخص پس از انجام خ**یا*نت عاطفی یا پس از اعترافش به خ**یا*نت، این افراد واقعاً در مورد اقدامات خود و پیامدهای بعدی آن چه احساسی دارند؟
ما از میان افرادی که تجربه‌ی خ**یا*نت کردن داشته‌اند، ۹ پاسخ واقعی به این سؤال را گردآوری کرده‌ایم. کدام یک از این توصیفات با موقعیت شما تناسب بیشتری دارد؟

۱. «من احساس بسیار بدی نسبت به این مسأله دارم که اعتماد شریک زندگی‌ام را نسبت به خودم از بین ببرم»

...

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع

۲. «احساس می‌کنم سرانجام تاوان خ**یا*نت کردنم را پس می‌دهم»

همچنین برای فرد خ**یا*نت‌کاری که گرفتار شده است، غیرمعمول نیست که احساس کند عقوبت رفتار نادرستش سراغ او را خواهد گرفت و به طرز مخفیانه‌ای به آن‌ها ضربه وارد کرده است. این افراد می‌دانند که رفتار آنها، هنگامی که دستشان رو شد، به همسر یا شریک زندگی آن‌ها آسیب وارد می‌کند.
و اکنون که این راز فاش شده است، حتی اگر از خ**یا*نت خود پشیمان نباشند، معتقدند که مستحق عواقب آن هستند.

۳. «وقتی همسرم به من...

Maryam.chitsazii

ویراستار انجمن
سطح
14

ارسالی‌ها
993
پسندها
5,064
امتیازها
23,673
مدال‌ها
17
  • نویسنده موضوع

۵. «خ**یا*نت کردن به عنوان انتقام از فرد خ**یا*نت‌کار، اوضاع را بدتر می‌کند»

احتمالاً در مورد این حالت شنیده‌اید. یکی از طرفین شایعاتی را می‌شنود که دیگری به او خ**یا*نت می‌کند و پس از قانع شدن سعی می‌کند برای انتقام گرفتن، خودش هم به همسرش خ**یا*نت کند.
پس از این اتفاق، آن‌ها می‌فهمند که آن شایعات دروغ بوده و همسر آن‌ها هرگز به آن‌ها خ**یا*نت نکرده است. در واقع او در حال برنامه‌ریزی برای یک سورپرایز عاشقانه‌ی مخفیانه بوده است و اگر حقیقت برملا شود، فرد خ**یا*نت‌کار می‌داند که رابطه خراب می‌شود.

۶. «من دیگر چیزی را احساس نمی‌کنم»

...

آخرین ویرایش
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] RiRa-M