غذای محلی غذاهای محلی شیراز

  • نویسنده موضوع SETAYESH.MO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 129
  • کاربران تگ شده هیچ

SETAYESH.MO

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
11/12/20
ارسالی‌ها
2,231
پسندها
16,606
امتیازها
44,373
مدال‌ها
18
سطح
24
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

- دو پیازه آلو

دو پیازه آلو را می‌توان یکی از محبوب‌ترین و مشهورترین غذاهای سنتی شیراز دانست که طرز تهیه آن بسیار ساده است و خیلی سریع آماده می‌شود.

مواد اصلی این غذای محلی شامل: سیب زمینی آب پز، پیاز، گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی و ادویه می‌شود، اما برخی برای خوش‌طعم شدن هر چه بیشتر، به دو پیازه گوشت هم اضافه می‌کنند.

شاید برایتان سوال ایجاد شده باشد که آلو در کدام مرحله از غذا باید به آن افزوده شود؟ باید بگوییم هیچوقت، زیرا آلو در زبان شیرازی به معنای سیب زمینی است و این مسئله بسیاری از افراد غیرشیرازی را به هنگام شنیدن نام این غذا به اشتباه می‌اندازد.

دو پیازه آلوی شیرازی در عین سادگی بسیار لذیذ و خوشمزه است و در اغلب مواقع در وعده شام و با نان صرف...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا