- نویسنده موضوع
- #1
پخت و پز کره ای بر اساس غذاهای سنتی است که به روش مخصوص خود درست میکنند از غذاهای خاص منطقه ای گرفته تا غذاهای ترکیبی مدرن و غذاهای مخصوص درباری و پختن غذاهای بسیار متنوع که شهرت بین المللی دارد.
مواد تشکیل دهنده غذاهای کره ای عمدتا برنج، انواع رشته ها (نودل)،سبزیجات، انواع گوشت قرمز و توفو ( نوعی پنیر تهیه شده از شیر سویا) می باشد. وعده های غذایی در کره علاوه بر غذای اصلی که سنتی است با مخلفات متنوع و زیادی سرو می شود که به آن بان چان میگویند و همیشه همراه سایر غذاها از قبیل برنج بخار پز شده ،سوپ،و کیم چی سرو می شوند. کیم چی غذائی است که تشکیل شده از سبزیجاتی مثل کلم-ترب و خیار که بسیار تند می باشد،کیم چی و برنج از غذاهای پر طرفدار کره است که عمدتا با هر وعده غذائی سرو میشود.
چاشنی هائی...
مواد تشکیل دهنده غذاهای کره ای عمدتا برنج، انواع رشته ها (نودل)،سبزیجات، انواع گوشت قرمز و توفو ( نوعی پنیر تهیه شده از شیر سویا) می باشد. وعده های غذایی در کره علاوه بر غذای اصلی که سنتی است با مخلفات متنوع و زیادی سرو می شود که به آن بان چان میگویند و همیشه همراه سایر غذاها از قبیل برنج بخار پز شده ،سوپ،و کیم چی سرو می شوند. کیم چی غذائی است که تشکیل شده از سبزیجاتی مثل کلم-ترب و خیار که بسیار تند می باشد،کیم چی و برنج از غذاهای پر طرفدار کره است که عمدتا با هر وعده غذائی سرو میشود.
چاشنی هائی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر