فرهنگ آداب غذا خوردن در ایتالیا

فاطمه احمدهیویدی

رو به پیشرفت
رو به پیشرفت
تاریخ ثبت‌نام
18/5/19
ارسالی‌ها
238
پسندها
1,887
امتیازها
12,063
مدال‌ها
10
سطح
9
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
صبحانه ایتالیایی سبک است و اغلب شامل یک فنجان قهوه (شیر گرم برای بچه ها)، کلوچه یا نان است. البته شیرینی هایی که داخل آن با خامه یا مواد گوناگون دیگر پر شده است نیز بسیار رایج است.

پاستا (Pasta) پای ثابت تمام غذاهای ایتالیایی است. پاستا نامی کلی است و به غذاهایی که از آرد گندم درست میشوند اطلاق میشود که در اشکال و رنگهای بسیار متنوعی پخته میشوند و گاهی اوقات داخل آن با گوشت، پنیر یا سبزی نیز پر میشود. ماکارونی و اسپاگتی به عنوان مثال از این گروه هستند. برای بدست آوردن رنگ زرد یا طلایی از زرده تخم مرغ، رنگ سبز از اسفناج، رنگ قرمز از گوجه فرنگی و رنگ سیاه از جوهر هشت پاها استفاده میشود.


پاستا با سس های مختلفی سرو میشود از سسهای مخلوط گوجه فرنگی با تکه های کوچک گوشت گوساله، خوک یا جگر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر
امضا : فاطمه احمدهیویدی
عقب
بالا