- ارسالیها
- 10,051
- پسندها
- 23,224
- امتیازها
- 78,373
- مدالها
- 55
- نویسنده موضوع
جلسه گروه تخصصی موسیقی فرهگستان هنر با ریاست شاهین فرهت، عضو پیوسته فرهنگستان هنر و با همراهی اعضای گروه تشکیل شد. این نشست درخصوص برنامههای آینده و برنامهریزیهای اجرایی آن برگزار شد. پس از این جلسه اعضای این گروه با بازدید از استودیوی ضبط صدای این فرهنگستان به بررسی امکانات و شرایط اجرا در آن پرداختند.
شاهین فرهت، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، در بازدید از استودیو با اشاره به اوضاع همهگیری کرونا گفت: بر خلاف بسیاری از مردم، اوضاع و شرایط قرنطینه و همهگیری کرونا برای من مزیتهایی هم داشت و سبب شد در خانه بمانم و به کار مداوم و باتمرکز بپردازم. من کرونا را تراژدی کرونا مینامم که سوژهای دراماتیک و دینامیک برای ساخت اثر است و راحت میتواند مورد الهام واقع شود. تم اصلی این سمفونی نیز...
شاهین فرهت، عضو پیوسته فرهنگستان هنر، در بازدید از استودیو با اشاره به اوضاع همهگیری کرونا گفت: بر خلاف بسیاری از مردم، اوضاع و شرایط قرنطینه و همهگیری کرونا برای من مزیتهایی هم داشت و سبب شد در خانه بمانم و به کار مداوم و باتمرکز بپردازم. من کرونا را تراژدی کرونا مینامم که سوژهای دراماتیک و دینامیک برای ساخت اثر است و راحت میتواند مورد الهام واقع شود. تم اصلی این سمفونی نیز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.