- تاریخ ثبتنام
- 3/10/21
- ارسالیها
- 1,504
- پسندها
- 27,747
- امتیازها
- 48,073
- مدالها
- 21
سطح
29
- نویسنده موضوع
^^سلام!^^
هنوز رمان رو کامل مطالعه نکردم، و قطعاً نقد کاملی هم نمیتونم ازش ارائه بدم اما نکاتی هست که ذکر میکنم:
در خلاصه، اینکه نوشتید «بانو دختر شادیست که...» کلیشهایه و توی اغلب خلاصهها از چنین جملههایی استفاده میشه، خب راستش، نیازی نیست که در متن خلاصه اسم شخصیت رو ذکر کنید، و زیاد مهم نیست. چیزی که باید توی خلاصه بیاد، خلاصهای از پیرنگ رمانه که نشوندهندهی ایدهی اصلیه و بهتره نکات مجهولی هم داشته باشه؛ نکتهی مجهولی توی خلاصهی شما به چشمم نخورد. نکتهی مجهول یا چیزی که مخاطب رو کنجکاو کنه و توش ذهنش پرسش بسازه میتونه جذابیت خلاصه رو تا حد زیادی ببره بالا.
اسم رمان جدید و جذابه. ^^ باعث شد یه فضای پر از تلخی و شیرینی و...
خیلی ممنونم از حضور سبزت جانمسلام حدیثه جان رمانت در حین سادگی خیلی پیچیده خاص بود عالی نوشته بودی من خوشم اومد خیلی خوب رمانت با ادم ارتباط نیگرفت و راحت میشد درک کرد از صمیم قلبم امید وارم موفق باشی ایده هات واسه رمان نوشتن عالی بود یه ذره احساس میکنم سبک نوشتن تو نسبت به بقیه نویسندگان خوب و گرامیمون که اون ها هم و واقعا عالی مینیویسن به سبک نوشته های من نزدیک تره

سلام نفیسهجانمسلام عزیزم رمانت بسیار خوب و خوش قلم است و من از خوندنش لذت میبرم قلم عالی ایده خوب شخصیتها دوستداشتنی![]()