«یلدا» یعنی یک دوستت دارم طولانی از لب‌هایی که یک سال سکوت کرده بودند.

مقاله چرا مغز بوهای بد را زودتر پردازش می‌کند؟

  • نویسنده موضوع RiRa-M
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 156
  • کاربران تگ شده هیچ

RiRa-M

گوینده انجمن
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,389
پسندها
18,161
امتیازها
48,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • #1
حس بویایی برای تشخیص و واکنش به محرک‌ها سیار مهم است. پیازک‌های بویایی سریع به بو‌های منفی واکنش نشان می‌دهند و یک سیگنال مستقیم را در حدود ۳۰۰ میلی ثانیه به قشر حرکتی می‌فرستند. سیگنال باعث می‌شود که فرد ناخودآگاه به عقب برود و از منبع بو دور شود.
چرا مغز بوهای بد را زودتر پردازش می‌کند؟
توانایی تشخیص و واکنش به بوی تهدید کننده، پیش شرط بقای ما و سایر پستانداران است. با استفاده از یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : RiRa-M

RiRa-M

گوینده انجمن
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,389
پسندها
18,161
امتیازها
48,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • #2
این مطالعه، نشان می‌دهد که بو‌های منفی و بد، زودتر از بو‌های مثبت و خوب پردازش می‌شوند و واکنش اجتنابی فیزیکی را در بدن ایجاد می‌کنند.

اندام بویایی حدود پنج درصد مغز انسان را اشغال می‌کند و ما را قادر می‌سازد بین میلیون‌ها بوی مختلف تمایز قائل شویم. بخش بزرگی از این بو‌ها با تهدیدی برای سلامتی و بقای ما مانند مواد شیمیایی و غذا‌های فاسد شده همراه است. سیگنال‌های بو پس از استنشاق از طریق بینی در عرض ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی ثانیه به مغز می‌رسند.

پاسخ اجتنابی انسان به بو‌های ناخوشایند مرتبط با خطر، به عنوان یک فرآیند شناختی آگاهانه تلقی می‌شد، اما این مطالعه برای اولین بار نشان می‌دهد که این عمل ناخودآگاه و بسیار سریع است.

بقای همه موجودات زنده به توانایی آن‌ها در اجتناب از خطر و جستجوی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : RiRa-M

RiRa-M

گوینده انجمن
سطح
26
 
ارسالی‌ها
2,389
پسندها
18,161
امتیازها
48,373
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
  • #3
ساختار پیچیده‌ سیستم بویایی
بو از پشت بینی شروع می‌شود، جایی که میلیون‌ها نورون حسی در یک نوار بافتی به نام اپیتلیوم بویایی قرار دارند. نوک این سلول‌ها حاوی پروتئین‌هایی به نام گیرنده است که مولکول‌های بو را به هم متصل می‌ کنند. گیرنده‌ها مانند قفل هستند و کلید‌های باز کردن این قفل‌ها مولکول‌های بو هستند که در گذشته شناور هستند.

انسان‌ها حدود ۴۵۰ نوع مختلف گیرنده‌های بویایی دارند. (برای مقایسه، سگ‌ها تقریباً دو برابر بیشتر هستند.) هر گیرنده را می‌توان توسط مولکول‌های مختلف بو فعال کرد و هر مولکول بو می‌تواند چندین نوع گیرنده مختلف را فعال کند. با این حال، نیرو‌هایی که گیرنده‌ها و مولکول‌های بو را متصل می‌کنند می‌توانند از نظر قدرت بسیار متفاوت باشند.

به قفلی فکر کنید که می‌تواند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : RiRa-M

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا