متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

دنباله دار سوال؟

Sina nasiri

رو به پیشرفت
سطح
9

ارسالی‌ها
129
پسندها
2,205
امتیازها
11,503
مدال‌ها
9
  • نویسنده موضوع
سلام به همه
چند وقت پیش یه فیلمی تو اینترنت دیدم که تو این فیلم یه سری آدم رفته بودن تو بیابون یه سفره پهن کردند و تو ظرف‌‌هایی که تعدادشون به ده یا پونزده تا می‌رسید گوشت و ‌‌‌‌مرغ پر کردند تا سگ‌های ولگرد اونجا بخورند!
حالا یه سری کامنت گذاشتند که کار اشتباهی و به جای اونا بیان به مردم فقیر کمک کنین نه این سگ‌ها.
دوستان عزیز نظر شما چیه؟!
به نظرتون کاری که کردند خوب بوده یا نه لطفاً دلیلش رو هم بنویسید!
ممنون

MONTE CRISTO

کاربر قابل احترام
سطح
44

ارسالی‌ها
4,600
پسندها
50,314
امتیازها
77,373
مدال‌ها
77
سلام به همه
چند وقت پیش یه فیلمی تو اینترنت دیدم که تو این فیلم یه سری آدم رفته بودن تو بیابون یه سفره پهن کردند و تو ظرف‌‌هایی که تعدادشون به ده یا پونزده تا می‌رسید گوشت و ‌‌‌‌مرغ پر کردند تا سگ‌های ولگرد اونجا بخورند!
حالا یه سری کامنت گذاشتند که کار اشتباهی و به جای اونا بیان به مردم فقیر کمک کنین نه این سگ‌ها.
دوستان عزیز نظر شما چیه؟!
به نظرتون کاری که کردند خوب بوده یا نه لطفاً دلیلش رو هم بنویسید!
ممنون
به نظر من کار خوبی بوده یه قشر کوچیک از آدمها واقعا حق ناشناس هستن و هرچقدر که بهشون خوبی کنی انگار آب تو هاون کوبیدی من خودم یه پسر دایی دارم گوشت رو با جاش برای گربه‌ها میریزه معتقده که دعای این حیونای زبون بسته اون...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : MONTE CRISTO

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44

ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,293
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
به نظر منم کاردرست و زیبایی کردندهمه ملاک ها ما انسان ها نیستیم همین حیوانات تو خیلی چیزا به ما کمک میکند یا ما ازشون استفاده میکنیم هرکی این کار رو نادرست میدونه خودش چرا به ادمای فقیر کمک نمیکنه و میاد الکی نظرمیده

امضا : Seta~

ستین؛

نویسنده انجمن
سطح
30

ارسالی‌ها
1,059
پسندها
24,492
امتیازها
41,073
مدال‌ها
30
من مخالفم.
دیدم مردمِ بدبختی رو که با چه وضع اسفناکی زندگی می‌کنند. دیدم گاه و بی‌گاه، توی سطل زباله‌ی گوشه‌ی خیابون دنبال یه چیزی می‌گردن که قابل پوشیدن یا خوردن باشه.
دیدم مردمی رو که خونه زندگی‌ ندارن و روی یه تیکه کارتن، بی‌هیچ امکاناتی وسط کوچه خیابون، صبح رو شب می‌کنند.
دیدم به دست‌فروشی رو میارن و با غول بزرگ شهرداری رو به رو می‌شند... برای زندگی چیکار کنند اینا؟ دزدی؟!
دیدم چه بچه کوچیکایی که وسط خیابون واسه خرج خونه‌شون کار نمی‌کنند. مگه من اندازه‌ی اینا بودم...کار می‌کردم؟ تموم درگیری‌های ذهنی‌م تو زمان بچگیم، خراب شدن موهای عروسکم بود...نه چرخوندن یه زندگی!
و دیدم چه افرادی که شیشه‌های ماشینشونو بالا می‌کشند تا صدای این بچه‌ها رو نشنون چه برسه به این‌که کمکشون کنند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : ستین؛

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا