نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مصـاحبه مصاحبه با محسن چاووشی | خواننده

• نویسنده موضوع .REIHANEH.
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 163
  • کاربران تگ شده هیچ

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
به گزارش پارس ناز به نقل از ماهنامه تجربه چاووشی سال 94 را با ترانه «مادر» و «مینا» شروع کرد اما بعد از توافق چاووشی با عوامل سریال شهرزاد، او به تیم شهرزادی ها پیوست و کارهایی همچون «هم خواب»، «به رسم یادگار»، «شهرزاد»، «افسار» و «کجایی» را ساخت و به عنوان تیتراژ شهرزاد منتشر کرد.
امسال او یکی از پرمشغله ترین سال های کاری اش را پشت سر گذاشت و البته بخش زیادی از این پرکاری مربوط به کارهایی می شود که برای سریال شهرزاد ساخت. شهرزاد برخلاف تجربه های نه چندان موفق سینمای خانگی در گذشته، به شدت مورد توجه قرار گرفت و همراه با آثار محسن چاوشی به یک بسته کامل فرهنگی برای دوشنبه های مردم ایران بدل شد.
دو ترانه دیگر از آثاری که چاووشی برای شهرزاد ساخته هم حتما تا امروز که این گفتگو را می خوانید،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] amirehsan

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
در ابتدای کارتان نسخه دیگری از کارهای آلبوم «نفرین» بیرون آمد که اسم و رسم چاووشی و دست اندرکاران آلبوم اول ترانه گفته می شد…
– بله دقیقا. به من مجوز نمی دادند و طبیعتا نمی توانستم کارم را با شناسنامه منتشر کنم. پس تصمیم گرفتم برای این که ثابت کنم این ترانه ها را من ساخته و خوانده ام این کار را انجام بدهم. بعد از من هم این کار باب شد که خواننده ها آهنگساز، خواننده و تنظیم کننده را اول ترانه می گفتند به خاطر اینکه دیگر کسی کار کس دیگر را به اسم خودش منتشر نکند.
خلاصه این هم از اینجا مد شد. فقط می خواستم بگویم اینها کارهای من هستند. مثل بچه هایم بودند، برایشان زحمت کشیدم و وقت پایشان صرف کرده بودم. البته این را هم بگویم که با این که ممکن است مردم این کارها را دوست داشته باشند اما به نظر...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
آلبوم دوم را همان استودیوی احمدوند ضبط کردید؟

– با «رضا فوادیان» آشنا شدم. رضا کیبوردش را به من داد و بعضی وقت ها می رفتم استودیوی احمدوند و چیزهایی ضبط می کردیم تا اینکه تصمیم گرفتیم توی حیاط خانه رضا یک استودیوی خانگی و خیلی خیلی کوچک درست کنیم. سقفش را با چوب و برزنت ساختیم که باران روی سرمان نریزد و یکی هم مسئول این بود که برود آب هایی که روی سقف جمع شده بود را خالی کند و خلاصه داستان هایی داشت برای خودش که یادم بیاید می گویم.
باز هم رفتیم دنبال مجوز و باز هم به در بسته خوردیم. پیش احمدوند که می رفتم گاهی محسن یگانه هم می آمد آنجا کار ضبط می کرد اما در واقع ورود و خروج مان به استودیوی احمدوند طوری بود که به هم نمی خوردیم و همدیگر را نمی دیدیم. من آن موقع معروف شده بودم و...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
اینها را خودتان پخش کردید؟

– تقریبا بله. ناامید شده بودیم و گفتیم حداقل کاری که می توانیم انجام بدهیم همین است که صدایمان را به مخاطب مان برسانیم شاید به همین واسطه، اتفاقی بیفتد.

چرا مردم کمتر از خواننده های دیگر زیرزمینی آن زمان؛ از شما تصویری می دیدند؟

– خب من آن زمان مجاز نبودم. عکس هایی از من در محیط اینترنت وجود داشت اما اینترنت و … به شکل امروزی همه گیر و قوی و در دسترس نبود. یکسری عکس های شخصی از من منتشر شد که واقعا به خواست و علاقه من نبود.

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
غیر از موسیقی چه می کردید؟ در واقع امرار معاش از کجا بود؟

– هیچ جا. وضع مالی خوبی نداشتم. چند وقت کوتاهی که در استودیوی رضا فوادیان کار کردیم، همسایه ها شکایت کردند. حیاط مشترک با همسایه ها بود و به خاطر این طور چیزها رفتند شکایت کردند و شهرداری هم آمد و استودیو را خراب کرد. استودیوی توی خیابان سرباز در میدان سپاه بود و بعد از اینکه استودیو را خراب کردند، وسایل پیش رضا ماند.
در واقع قرار بود که من توی این استودیو روی آلبوم بعدی کار کنم. خواهر رضا سرمایه گذار کار بود و حدود 4 میلیون بابت این استودیو هزینه کرد. البته من قبل تر با آنها شرط کرده بودم که اگر آلبومم باز مجوز نگرفت شما هم مثل آن دوستان نروید و شکایت کنید. در نهایت آنجا هم داستانش اینطور شد و شهرداری زد خرد و خاکشیرش...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
پولی بابت پیش قرارداد می گرفتید؟

– نه اصلا. آن زمان حتی ساز هم نداشتم. کیبوردی داشتم که آن را هم از من گرفتند. همان آلبومی که در استودیو فوادیان ضبط کردیم را داشتم و همان را برای مجوز فرستادیم که باز هم مجوز نگرفت. یک روز عابد بسطامی گفت با یک نفر قرار دارم، بیا با هم برویم. عابد گرافیست بود و اینطور کارها را انجام می داد. به خواست عابد رفتیم جایی که قرار داشت و وارد که شدم دیدم استودیوست.
«استودیو آفاق» که مدیرش آقای امیرحسین شریفی تهیه کننده سینما و تلویزیون بود. پسر آقای شریفی، شاهرخ استودیوی کوچکی در یک یاز اتاق ها درست کرده بود و کار می کرد. اگر اشتباه نکنم عابد من را به آنها معرفی کرد و آنها هم من را می شناختند.
آن موقع آلبوم خودکشی ممنوع هم منتشر شده بود و خیلی همه گیر شده...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
خدمت سربازی که تمام شد، این گروه شکل گرفت، درست است؟

– بله. سال 83 که سربازی ام تمام شد دوره تازه ای از زندگی من شروع شد. آن وقت ها بیشتر با شهاب اکبری و حسین صفا و امیر ارجینی بودم. البته حسین و امیر را کمتر از شهاب می دیدم چون من و شهاب همانطور که گفتم به صورت شبانه روزی با هم توی استودیو بودیم؛ ولی به هر صورت دورا دور با حسین در تماس بودم و هر چی می نوشت برایم می فرستاد یا می آمد استودیو سر می زد و موزیک ها را گوش می داد. رابطه من با حسین صفا رابطه خیلی خاص و عزیزی است. همیشه همینطور بوده.

آن زمان خانواده در چه شرایطی بودند؟ چه می کردند با زندگی و چه می کردند با شما؟

– شرایط شان بد نبود. پدر و مادرم همین که می توانستند وضعیت من را تحمل کنند و به رویم نیاورند واقعا...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
همکاری تان با سریال شهرزاد از کجا شکل گرفت؟

– «شهرزاد» شاید یکی از کامل ترین نمونه هایی است که می توانم به عنوان مصداقی برای جواب هایی که به سوال اول تان دادم باشد. شهرزاد را بسیار دوست دارم. همان اول که سناریو فیلم را خواندم حس کردم کار با شخصیت و آبروداری است و با فیلم های دیگر در این ژانر فرق دارد. ضمن اینکه قبلا هم به این نکته اشاره کردم که دوستی من با محمد امامی و رابطه بسیار خوبی که بین ما به عنوان دو دوست برقرار است باعث شد بیشتر به این پروژه اعتماد کنم. این پروژه ها اگر خروار خروار پول هم پشت شان باشد، اگر همدلی درست و اصولی در فضای آن وجود نداشته باشد، هیچ تضمینی مبنی بر موفقیت در آنها وجود ندارد. تمام جذابیت های سینمایی این اثر یک طرف و تیم سازنده اش هم یک طرفِ این...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
آنطور که در خبرها آمد قرار است به زودی فیلمبرداری فصل دوم این سریال هم شروع شود. در فصل دوم هم حضور خواهید داشت؟

– سازندگان شهرزاد مصمم هستند که با توجه به موفقیت هایی که این سریال در جذب مخاطب و توجه بازارهای بین المللی به دست آورده، فصل دوم این سریال را هم جلوی دوربین ببرند و من هم در مقام یک بیننده از این موضوع حتما خوشحال خواهم شد و فصل دوم را هم تماشا خواهم کرد اما درباره ادامه همکاری با این پروژه در فصل دوم؛ فعلا فکر می کنم تصمیم گرفتن درباره این موضوع کمی زود است و به فکر بیشتر و صحبت های بیشتری نیاز دارد. باید دید چه پیش می آید.

خیلی خوب است که وقتی آدم ها در یک پروژه با هم کار می کنند، دوستی ها و روابط انسانی شان در پایان کار همانطور باشد که در شروع کار بوده و...

• Like

.REIHANEH.

نویسنده انجمن
سطح
40

ارسالی‌ها
3,335
پسندها
43,792
امتیازها
69,173
مدال‌ها
38
  • نویسنده موضوع
بین کارهایی که برای سریال شهرزاد خواندید، کدام قطعه را بیشتر دوست دارید؟

– سخت است که بخواهم کاری را انتخاب کنم. هر کدام شان موقع تولد دنیای مخصوص به خودشان را داشتند و انگار در هر کدام از این قطعات با هم بزرگ شدیم و به هم وابسته. «کجایی» اما حال ویژه تری برایم دارد. البته این دلبستگی ها خیلی طولانی مدت نیستند. همیشه سعی می کنم مدت وابستگی با کارهای گذشته ام خیلی طولانی نشود. این وابستگی کمی خطرناک است و مسیر را برای کارهای بعدی سخت می کند. ترجیح می دهم به جای شیفتگی، توقعم را از خودم مدام بالا و بالاتر ببرم اما مثل همه مردم که با شنیدن این کار در خلوت شان حس و حال خاص و شخصی داشتند، من هم با همه کارهایم به ویژه «کجایی» دنیای قشنگ و البته عجیبی داشتم.

منبع پارس ناز

• Like
عقب
بالا