ناهیدزارع رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 220 پسندها 3,057 امتیازها 16,763 مدالها 10 سن 19 3/7/22 #11 سلام من پیشنهاد میکنم کسایی که یع مسابقه طراحی نقاشی یا اثار هنری در هر زمینه هنری اجرا بشه امضا : ناهیدزارع
~HADIS~ مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,266 پسندها 19,088 امتیازها 42,073 مدالها 27 سن 20 3/7/22 #12 ناهیدزارع گفت سلام من پیشنهاد میکنم کسایی که یع مسابقه طراحی نقاشی یا اثار هنری در هر زمینه هنری اجرا بشه کلیک کنید تا باز شود... سلام لطفا پیشنهادتون رو جزئی تر بیان کنید امضا : ~HADIS~
ناهیدزارع گفت سلام من پیشنهاد میکنم کسایی که یع مسابقه طراحی نقاشی یا اثار هنری در هر زمینه هنری اجرا بشه کلیک کنید تا باز شود... سلام لطفا پیشنهادتون رو جزئی تر بیان کنید
ناهیدزارع رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 220 پسندها 3,057 امتیازها 16,763 مدالها 10 سن 19 3/7/22 #13 Rainy گفت سلام لطفا پیشنهادتون رو جزئی تر بیان کنید کلیک کنید تا باز شود... خب منظورم اینه که هر کسی با مثلا زغال یا سیاه قلم یه چهره یه منظره یه شیء یا هر چیزی. مسابقه درمورد این مورد باشه امضا : ناهیدزارع
Rainy گفت سلام لطفا پیشنهادتون رو جزئی تر بیان کنید کلیک کنید تا باز شود... خب منظورم اینه که هر کسی با مثلا زغال یا سیاه قلم یه چهره یه منظره یه شیء یا هر چیزی. مسابقه درمورد این مورد باشه
~HADIS~ مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 1,266 پسندها 19,088 امتیازها 42,073 مدالها 27 سن 20 3/7/22 #14 ناهیدزارع گفت خب منظورم اینه که هر کسی با مثلا زغال یا سیاه قلم یه چهره یه منظره یه شیء یا هر چیزی. مسابقه درمورد این مورد باشه کلیک کنید تا باز شود... بله متوجه شدم ولی برای ذکر ایده موضوع رو هم باید بگید مثلا طراحی یا نقاشی راجب کنکور یا هر چیز دیگه ایده باید جزئیتر بیان شه امضا : ~HADIS~
ناهیدزارع گفت خب منظورم اینه که هر کسی با مثلا زغال یا سیاه قلم یه چهره یه منظره یه شیء یا هر چیزی. مسابقه درمورد این مورد باشه کلیک کنید تا باز شود... بله متوجه شدم ولی برای ذکر ایده موضوع رو هم باید بگید مثلا طراحی یا نقاشی راجب کنکور یا هر چیز دیگه ایده باید جزئیتر بیان شه
ناهیدزارع رو به پیشرفت سطح 12 ارسالیها 220 پسندها 3,057 امتیازها 16,763 مدالها 10 سن 19 3/7/22 #15 Rainy گفت بله متوجه شدم ولی برای ذکر ایده موضوع رو هم باید بگید مثلا طراحی یا نقاشی راجب کنکور یا هر چیز دیگه ایده باید جزئیتر بیان شه کلیک کنید تا باز شود... دیگه اینجاشو خودتون تصمیم بگیرید ولی به نظرم فقط چهره باشه موضوع خاصی نداشته باشه آخرین ویرایش 3/7/22 امضا : ناهیدزارع
Rainy گفت بله متوجه شدم ولی برای ذکر ایده موضوع رو هم باید بگید مثلا طراحی یا نقاشی راجب کنکور یا هر چیز دیگه ایده باید جزئیتر بیان شه کلیک کنید تا باز شود... دیگه اینجاشو خودتون تصمیم بگیرید ولی به نظرم فقط چهره باشه موضوع خاصی نداشته باشه
روحـــناهی پرسنل مدیریت مدیر تالار کتاب سطح 33 ارسالیها 1,416 پسندها 26,183 امتیازها 47,103 مدالها 56 سن 21 9/4/23 مدیر #16 سلام یک پیشنهاد: پیشوند گزارش رو برای ساب نتایج بزنید که مسابقاتی مثل مکعب، هزارتو یا ... که روند مسابقه برای عموم معلوم نیست جای صرفا اسامی برنده ها گزارششون ثبت بشه همونطور که الان هم میشه. امضا : روحـــناهی
سلام یک پیشنهاد: پیشوند گزارش رو برای ساب نتایج بزنید که مسابقاتی مثل مکعب، هزارتو یا ... که روند مسابقه برای عموم معلوم نیست جای صرفا اسامی برنده ها گزارششون ثبت بشه همونطور که الان هم میشه.