متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا طرز تهیه ترشه تره | یک خورش لذیذ و گیاهی گیلانی

'ARMITA'

کاربر انجمن
سطح
12
 
ارسالی‌ها
333
پسندها
3,156
امتیازها
16,913
مدال‌ها
12
  • نویسنده موضوع
  • #1

خورش ترشه تره، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های گیاهی گیلانی است که با سبزیجات معطر درست می‌شود و در طرز تهیه آن از گوشت یا مرغ استفاده نمی‌شود. تخم‌مرغ، سیر، برنج، آب نارنج یا آبغوره، نمک، فلفل و زردچوبه از دیگر مواد تشکیل‌دهنده این خورش هستند. خورش ترشه تره معمولا با ماهی سرخ شده، ماهی دودی یا به‌تنهایی سرو می‌شود و عطر و طعمی وصف‌نشدنی دارد. برنج کته یا نان، زیتون، اشپل، ترب سفید و باقلا سبز نیز از همراهان همیشگی این خورش بر سر یک سفره گیلانی هستند.

مواد لازم برای چهار نفر​

  • ۵۰۰ گرم سبزی خورد شده (اسفناج بیشتر از بقیه، برگ چغندر، گشنیز. تره، جعفری و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : 'ARMITA'
عقب
بالا