- نویسنده موضوع
- #1
﷽
خورش ترشه تره، یکی از خوشمزهترین خورشهای گیاهی گیلانی است که با سبزیجات معطر درست میشود و در طرز تهیه آن از گوشت یا مرغ استفاده نمیشود. تخممرغ، سیر، برنج، آب نارنج یا آبغوره، نمک، فلفل و زردچوبه از دیگر مواد تشکیلدهنده این خورش هستند. خورش ترشه تره معمولا با ماهی سرخ شده، ماهی دودی یا بهتنهایی سرو میشود و عطر و طعمی وصفنشدنی دارد. برنج کته یا نان، زیتون، اشپل، ترب سفید و باقلا سبز نیز از همراهان همیشگی این خورش بر سر یک سفره گیلانی هستند.
مواد لازم برای چهار نفر
- ۵۰۰ گرم سبزی خورد شده (اسفناج بیشتر از بقیه، برگ چغندر، گشنیز. تره، جعفری و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.