MEHRNOOSH AFSHAR کاربر انجمن سطح 15 ارسالیها 282 پسندها 9,127 امتیازها 24,013 مدالها 11 17/3/22 #21 Pini.nafise گفت سلام خوش اومدی به جمع ما عزیزم اگه نظری درمورد داستان داری واسم بگو این بهم کمک میکنه. کلیک کنید تا باز شود... زیباست من شخصیت سام و مهفام رو دوست دارم منتظرادامهش هستم امضا : MEHRNOOSH AFSHAR
Pini.nafise گفت سلام خوش اومدی به جمع ما عزیزم اگه نظری درمورد داستان داری واسم بگو این بهم کمک میکنه. کلیک کنید تا باز شود... زیباست من شخصیت سام و مهفام رو دوست دارم منتظرادامهش هستم
Nafise amirlatifi پرسنل مدیریت مدیر تالار نقد سطح 20 ارسالیها 1,059 پسندها 13,824 امتیازها 33,373 مدالها 20 17/3/22 نویسنده موضوع مدیر #22 MEHRNOOSH._.pd گفت زیباست من شخصیت سام و مهفام رو دوست دارم منتظرادامهش هستم کلیک کنید تا باز شود... خوشحالم از اینکه همراهمون شدی امضا : Nafise amirlatifi
MEHRNOOSH._.pd گفت زیباست من شخصیت سام و مهفام رو دوست دارم منتظرادامهش هستم کلیک کنید تا باز شود... خوشحالم از اینکه همراهمون شدی
MEHRNOOSH AFSHAR کاربر انجمن سطح 15 ارسالیها 282 پسندها 9,127 امتیازها 24,013 مدالها 11 17/3/22 #23 Pini.nafise گفت خوشحالم از اینکه همراهمون شدی کلیک کنید تا باز شود... ولی این دوتا رو بهم برسون دلم واسه سام میسوزه امضا : MEHRNOOSH AFSHAR
Pini.nafise گفت خوشحالم از اینکه همراهمون شدی کلیک کنید تا باز شود... ولی این دوتا رو بهم برسون دلم واسه سام میسوزه
Nafise amirlatifi پرسنل مدیریت مدیر تالار نقد سطح 20 ارسالیها 1,059 پسندها 13,824 امتیازها 33,373 مدالها 20 17/3/22 نویسنده موضوع مدیر #24 MEHRNOOSH._.pd گفت ولی این دوتا رو بهم برسون دلم واسه سام میسوزه کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم هرچی جلوتر بریم بیشتر دوسش داشته باشی:) امضا : Nafise amirlatifi
MEHRNOOSH._.pd گفت ولی این دوتا رو بهم برسون دلم واسه سام میسوزه کلیک کنید تا باز شود... فکر کنم هرچی جلوتر بریم بیشتر دوسش داشته باشی:)
MEHRNOOSH AFSHAR کاربر انجمن سطح 15 ارسالیها 282 پسندها 9,127 امتیازها 24,013 مدالها 11 17/3/22 #25 Pini.nafise گفت فکر کنم هرچی جلوتر بریم بیشتر دوسش داشته باشی:) کلیک کنید تا باز شود... شاید بخاطر علاقهی زیادی باشه که به جنتلمنای چشم سبز دارم... برو پارت بذار انقدر حرف نزن دختر امضا : MEHRNOOSH AFSHAR
Pini.nafise گفت فکر کنم هرچی جلوتر بریم بیشتر دوسش داشته باشی:) کلیک کنید تا باز شود... شاید بخاطر علاقهی زیادی باشه که به جنتلمنای چشم سبز دارم... برو پارت بذار انقدر حرف نزن دختر
Nafise amirlatifi پرسنل مدیریت مدیر تالار نقد سطح 20 ارسالیها 1,059 پسندها 13,824 امتیازها 33,373 مدالها 20 17/3/22 نویسنده موضوع مدیر #26 MEHRNOOSH._.pd گفت شاید بخاطر علاقهی زیادی باشه که به جنتلمنای چشم سبز دارم... برو پارت بذار انقدر حرف نزن دختر کلیک کنید تا باز شود... جنتلمن چشم سبزش خوبه موافقم امضا : Nafise amirlatifi
MEHRNOOSH._.pd گفت شاید بخاطر علاقهی زیادی باشه که به جنتلمنای چشم سبز دارم... برو پارت بذار انقدر حرف نزن دختر کلیک کنید تا باز شود... جنتلمن چشم سبزش خوبه موافقم
MEHRNOOSH AFSHAR کاربر انجمن سطح 15 ارسالیها 282 پسندها 9,127 امتیازها 24,013 مدالها 11 21/3/22 #27 میشه ارسلان رو از سر اینا باز کنی؟ دلم واسه سام خیلی میسوزه امضا : MEHRNOOSH AFSHAR
Nafise amirlatifi پرسنل مدیریت مدیر تالار نقد سطح 20 ارسالیها 1,059 پسندها 13,824 امتیازها 33,373 مدالها 20 21/3/22 نویسنده موضوع مدیر #28 MEHRNOOSH._.pd گفت میشه ارسلان رو از سر اینا باز کنی؟ دلم واسه سام خیلی میسوزه کلیک کنید تا باز شود... صبور باش دوستم چیزی به پایان نمونده امضا : Nafise amirlatifi
MEHRNOOSH._.pd گفت میشه ارسلان رو از سر اینا باز کنی؟ دلم واسه سام خیلی میسوزه کلیک کنید تا باز شود... صبور باش دوستم چیزی به پایان نمونده
Z.Mirhasani رو به پیشرفت سطح 9 ارسالیها 106 پسندها 1,571 امتیازها 9,653 مدالها 8 12/4/22 #29 Pini.nafise گفت سلام خوبِ من! یعنی کلا فکر نمیکردی اعتراف کنه یا فکر نمیکردی مدلش این باشه؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر نمیکردم مدلش این باشه امضا : Z.Mirhasani
Pini.nafise گفت سلام خوبِ من! یعنی کلا فکر نمیکردی اعتراف کنه یا فکر نمیکردی مدلش این باشه؟ کلیک کنید تا باز شود... فکر نمیکردم مدلش این باشه
Nafise amirlatifi پرسنل مدیریت مدیر تالار نقد سطح 20 ارسالیها 1,059 پسندها 13,824 امتیازها 33,373 مدالها 20 27/4/22 نویسنده موضوع مدیر #30 سلام دوستای خوشگل من تقریباً اواخر رمان رسیدیم و میخوام اگه تا اینجای داستان نظری دارید بهم بگید. Asal Vafadar.GH MEHRNOOSH._.pd ر رومینا ب بابایی Z.Mirhasani امضا : Nafise amirlatifi
سلام دوستای خوشگل من تقریباً اواخر رمان رسیدیم و میخوام اگه تا اینجای داستان نظری دارید بهم بگید. Asal Vafadar.GH MEHRNOOSH._.pd ر رومینا ب بابایی Z.Mirhasani