- نویسنده موضوع
- #1
مواد غذایی را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید
- بهترین راه برای افزایش طراوت مواد غذایی، نگهداری آنها در جای خنک و خشک (یا در یخچال یا در فریزر) است. اگر ماد غذایی مورد نظر شما اصولا نیازی به یخچال و فریزر نداشته باشد، می توانید آن را در دمای بین ۵۵ تا ۷۰ درجه فارنهایت نگهداری کنید.
- غذاهای کنسروی، بسته بندی شده و یخ زده را از رطوبت، اکسیژن و نور خورشید دور نگه دارید. همه این عوامل باعث می شوند که مواد غذایی شما سریعتر فاسد شوند.
- بسته به زمانی از سال یا فصل که در آن هستید، ممکن است نیاز به تغییر مکان نگهداری از مواد غذایی داشته باشید. به عنوان مثال، اتاقی که تابستان از نور خورشید مملو می شود، بهترین مکان برای ذخیره سازی است نه یک زیرزمین مرطوب.
- مطمئن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.