متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه نکاتی درباره ذخیره سازی مواد غذایی در جهت افزایش طول عمر آنها

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 147
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,395
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1

مواد غذایی را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید​

  • بهترین راه برای افزایش طراوت مواد غذایی، نگهداری آنها در جای خنک و خشک (یا در یخچال یا در فریزر) است. اگر ماد غذایی مورد نظر شما اصولا نیازی به یخچال و فریزر نداشته باشد، می توانید آن را در دمای بین ۵۵ تا ۷۰ درجه فارنهایت نگهداری کنید.
  • غذاهای کنسروی، بسته بندی شده و یخ زده را از رطوبت، اکسیژن و نور خورشید دور نگه دارید. همه این عوامل باعث می شوند که مواد غذایی شما سریعتر فاسد شوند.
  • بسته به زمانی از سال یا فصل که در آن هستید، ممکن است نیاز به تغییر مکان نگهداری از مواد غذایی داشته باشید. به عنوان مثال، اتاقی که تابستان از نور خورشید مملو می شود، بهترین مکان برای ذخیره سازی است نه یک زیرزمین مرطوب.
  • مطمئن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا