متفرقه آشپزی گیاهخواری و نکاتی که حتما باید رعایت شود

  • نویسنده موضوع خَمود
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 99
  • کاربران تگ شده هیچ

خَمود

مدیر بازنشسته تالار وحشت + خانواده و زندگی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
12/7/21
ارسالی‌ها
3,981
پسندها
35,834
امتیازها
71,673
مدال‌ها
37
سطح
33
 
  • نویسنده موضوع
  • #1

مرکبات​

  • هنگام استفاده از پوست پرتقال یا لیموترش برای جلوگیری از تلخ شدن غذا ها و مرباجات و کیک قسمت سفیدی پوست پرتقال یا لیموترش را خوب بگیرید.
  • در غذا هاو نوشیدنی ها و مرباجات به صورت خلال یا پودر از پوست خشک شده لیمو ترش یا نارنج یا پرتقال استفاده کنید.
  • مقدار کمی لیموترش تازه برای جلوگیری از تیره شدن رنگ آب سیب و آب به، به آن بیافزایید.
  • بعد از خرد کردن قارچ در سالاد ها، برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ از آب لیموترش تازه استفاده نمایید.
  • استفاده از آب لیمو ترش مانده طعم بدی به غذا می دهد.
  • برای ضد عفونی شدن آب کمی لیموترش در آن بریزید.

بروکلی​

  • انواع کلم ها از خانواده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا