متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه انواع ادویه‌ و چاشنی برای خوش‌طعم کردن غذا

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 136
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,395
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1

دارچین​


دارچین را می‌توان ادویه خاص مرغ و البته یک ادویه عالی برای طعم دادن به انواع گوشت قرمز و سفید دانست. دارچین به خاطر طعم و به‌خصوص عطر بی‌نظیرش برای عطر و طعم دادن به شیرینی‌ها، کیک‌ها و حتی نوشیدنی‌ها نیز استفاده می‌شود.

هل سبز​

هل سبز جزو قدیمی‌ترین ادویه‌جات در دنیاست. البته این را بگوییم که انواع هل شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز می‌شود که هل سبز در کشور ما بیش‌ترین کاربرد و استفاده را برای پخت غذا و درست کردن شیرینی‌ها، مرباها و نوشیدنی‌ها دارد. همچنین هل بوی بد دهان را برطرف کرده و به هضم بهتر و آسان‌تر غذا کمک می‌کند.

زعفران​

زعفران که به طلای سرخ معروف است را می‌توان محبوب‌ترین چاشنی غذا در کشورمان دانست. درصد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
عقب
بالا