- نویسنده موضوع
- #1
دارچین
دارچین را میتوان ادویه خاص مرغ و البته یک ادویه عالی برای طعم دادن به انواع گوشت قرمز و سفید دانست. دارچین به خاطر طعم و بهخصوص عطر بینظیرش برای عطر و طعم دادن به شیرینیها، کیکها و حتی نوشیدنیها نیز استفاده میشود.
هل سبز
هل سبز جزو قدیمیترین ادویهجات در دنیاست. البته این را بگوییم که انواع هل شامل هل سیاه، هل سفید و هل سبز میشود که هل سبز در کشور ما بیشترین کاربرد و استفاده را برای پخت غذا و درست کردن شیرینیها، مرباها و نوشیدنیها دارد. همچنین هل بوی بد دهان را برطرف کرده و به هضم بهتر و آسانتر غذا کمک میکند.زعفران
زعفران که به طلای سرخ معروف است را میتوان محبوبترین چاشنی غذا در کشورمان دانست. درصد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.