- نویسنده موضوع
- #1
برنج یکی از غذاهای اصلی و جدایی ناپذیر از سفره های ایرانی است. به شکل کلی طبخ برنج احتیاج به تجربه و مهارت فراوان دارد و آگاهی و استفاده از تکنیک ها و متد های مختلف کمک بسیار زیادی به بهبود کیفیت پخت برنج نموده و ریسک له شدن، خمیری شدن برنج را کاهش خواهد داد. در این بخش از آشپزخانه به شما خواهیم گفت چرا برخی از کدبانوهای ایرانی داخل برنج سرکه و آبلیمو می ریزند.
راز قد کشیدن برنج با سرکه
ترفندهای زیادی برای سفید و قد کشیدن برنج وجود دارد که یکی از آنها استفاده از سرکه است. اگر می خواهید برنجتان سفید شود و قد بکشد، موقع جوشاندن برنج داخل آب آن دو قاشق آبلیمو یا سرکه بریزید و سپس برنج را در زمان لازم آبکش کرده و دم بیاندازید. حتی اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.