متفرقه آشنایی با مهارت های استفاده از چاقو

  • نویسنده موضوع FATYMArr
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 125
  • کاربران تگ شده هیچ

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
یکی از لازمه های هر آشپزخانه ای چاقو است که در تمام آشپزی ها مورد نیاز است. در درس امروز مهارت های استفاده از چاقو، تمیز کردن و تیز کردن آن را یاد می گیریم.



روش درست دست گرفتن و استفاده از چاقو

چاقو را باید محکم و ثابت دست بگیرید و همیشه هنگام برش دادن مراقب انگشت های دست باشید.



هنگامی که چاقو را دست می گیرید دست باید اطراف دسته چاقو باشد و هیچکدام از انگشت ها نباید از دسته چاقو بیرون بزند.



کاربرد چاقو, استفاده از چاقو

دست باید اطراف دسته چاقو باشد و انگشت ها نباید از دسته چاقو بیرون بزند



یکی از روش های نادرست دست گرفتن چاقو قرار دادن انگشت اشاره روی پشت تیغه چاقو است...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 

FATYMArr

مدیر تالار دبیرستان و دانشگاه + عکاس انجمن
پرسنل مدیریت
مدیر تالار دبیرستان
تاریخ ثبت‌نام
30/6/20
ارسالی‌ها
6,967
پسندها
21,236
امتیازها
69,773
مدال‌ها
37
سن
18
سطح
29
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
اسلایس کردن

هنگام اسلایس کردن غذا باید مراقب باشید اندازه ها یکسان و همشکل باشند تا به طور یکسان پخته شوند.



اصول استفاده از چاقو,نکاتی برای استفاده از چاقو

هنگام اسلایس کردن غذا باید مراقب باشید اندازه ها یکسان و همشکل باشند



خرد کردن نگینی

خرد کردن نگینی در اندازه های ۵ الی ۲۰ میلیمتری است و معمولا ابتدا به شکل خلالی و دوباره به شکل مکعبی خرد می شود.



روش های خرد کردن مواد غذایی,استفاده از چاقو

خرد کردن نگینی در اندازه های ۵ الی ۲۰ میلیمتری است



ریز ریز کردن...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
عقب
بالا